Merhaba hanımlar.18 aylık kızım var.Kızımı cok seviyorum.Elimden geldiğince kendimce okuyarak araştırarak onu buyutmeye calışıyorum.Paylaşımcı,oyun sever,sarılmayı cok sever oper.Kızım cok hareketli bi cocuk ve de zayıf.Mesela kaydırağı var kaymak yerine en tepeye cıkıp donuyor,tahtıravallisi var ustune oturmak yerine ustune cıkıp bi bolmeden diğer bolmeye geciyor.Komidinin cekmecesini acıp şifonyere tırmanıyor.Cop kocasını klozetin onune koyup kapalı klozetin ustune cıkıyor.mutfakta kiler gibi dolabım var raflara tırmana tırmana en uste cıkıyor.Koltuğun 10-15 cmlik başına cıkıyor Cok heyecanlı hareket ediyor ve surekli duşuyor.Ayağı kayıyor,kafasını vuruyor.bu yaptıklarını yaptığı yerleri kapalı tutuyorum.Bugun misafirlerim vardı.Yaşıtı bebek vardı.Surekli hareket halinde duşuyor kalkıyor engel olmaya calışıyorum ağlıyor felan ama bende elimden geldiğince peşindeyim.Hizmet mi edeyim cocuğa mı bakayım .Gelenler " cok rahatsın ben cocuk bakarken hic bişey yapmam,benim ki uyanınca gozumden ayırmam".gibi şeyler soylediler.Cok uzuldum.Eşimle buyuk kavga etmiştim dun onun uzuntusu bi yerden cok kotu cok umursamaz bi anneymişim gibi hissettirdiler.Sizce de oyle miyim ? Ne yapmalıyım?
-------Yorum yapan herkese cok teşekkur ederim.Gercekten uzuntumu giderdiniz Allah razı olsun Rabbm dert vermesin.Gelenlerden birisi de ben cocuğa evdeki bibloları susleri bozmamayı oğrettim benimki ellemes başkası gelincede toplarım dedi.Hic bi zaman oyle duşunmedim.Ben en pahalı en gosterişli susleri her zaman bulurum ama onu bu yaşına bi daha getiremem.Ya işte evden cıkmıyorsun hic gozukmuyosun bizede gel dediler.Bende ben doğduğundan beri hic bişey den kısıtlamadım bu evde istediği yere istediği gibi girer dedim.Gittiğim yerde cocuğun haraketlerine bakıyolar bende rahatsız oluyorum diyince AA ben oyle laf etmem felan dediler.Cocuğum biraz daha buyuyunceye kadar annem ve kayınvalidem haric kimseye gitmeyi duşunmuyorum.Cok şukur kızım maması varsa onc karşısındakinr yedirir kim olursa olsun oyuncağını da paylaşır.Tekrar teşekkur ederim icine su serptiniz.