Merhaba Oncelikle yazıyı okuyacak arkadaşlara teşekkur ederim Cunku yazacaklarım benim icin cok onemli ve uzun Lutfen okuyun Ben şu an 19 yaşındayım Dini nikahlı evliyim yıllar once Annemle babam birbirlerine yaptıkları hatalar yuzunden ayrılmışlar Ben Bebekken Annem gazinoda calışmaya başlamış babamda kadın gibi bana bakmış annemin parasını yemiş Annem de o zaman ki cahilliğinden dolayı veya da ona olan sevgisinden dolayı kendine boyle bir eziyeti layık gormuş gormese bile bir sebepten dolayı katlanmış Ben de her cocuk gibi babasına aşık bir cocuktum Annem ne yaparsa yapsın Babam her zaman bir tık daha onundeydi Bu da annemin cok zoruna gidiyordu annemin maneviyat olarak ben de hic haksız ol 9 ay karnında taşıması doğurması 3 ayda emzirmesi dışında babamın da maneviyat olarak var maddi olarak yok annemin sadece maddi olarak var Annemle babam Ayrılalı Bayağı bir zaman oldu Ben 10 yaşına gelene kadar babamla yaşadım aralarda anneme gelip goruyordum ikisinin de tek cocuğu bendim beni paylaşamıyorlar dı Benim de hoşuma gidiyordu ne yalan soyleyeyim ama annem her yanına geldiğimde sen cok nankorsun babanı gorunce beni unutacağım cocuk gorunce beni unuttun arkadaş gorunce beni unutuyorsun oyuncak gorunce beni unutuyorsun derdi ama takılmaz da o kadar sonra annem calıştığı yerden biriyle Evlenme kararı aldı evlendi adam annemi kandırdı bir suru parasını aldı Annem o zaman hamileydi bana bir kardeş gelecekti hayatta belki en cok istediğim şeylerden biri buydu babam o sırada calışmaya devam etti on ergenliğe girdiğim icin annemde kalmayı tercih ettim Babam cok kotu uzuldu ama beni haklı buldu Cunku biz bir evde Babamla beraber 3 erkek kardeş bir yenge 3 kuzen bir babaanne bir de beni sayarsak 9-10 kişi yaşıyorduk dedemin unuttum guzel de ailemiz ben mutluydum ama bir sure sonra beni cok bunu atmaya başladılar Babam da bunu fark ettiği icin benim annem de kalmama izin verdi onemli birlikte ac kaldım annemle birlikte cok da duydum kotu gunler yaşadım cok guzel gunler yaşadım annemin nasıl bir iş yaptığını farkında değildim değişik arkadaşları vardı okulda başarısız dım eve gelen giden Olmaz boyle ama insan gene anlıyor kotu bir şeylerin olduğunu ama Kon duramıyor Her neyse zaman boyle gecti gitti ben buyudum bir şekilde ici olmayacak kotu bir arkadaş cevresi edindim kardeşin buyudu Annem kardeşim babasından da ayrıldı yine calışmaya başladı annem İşe gidince bize bakıcı tuttu bir suru oyle yaşadık Bir sure sonra ben kardeşime bakmaya başladım aklım eriyordu artık annemin kotu şeyler Yaptığını biliyordum Tamam icimden kendimi sus duruyordum hep icimde buyuyeceğim kendi evim olacak hayali vardı Birgun annemi evde biriyle yakaladım annemden midem bulandı nefret ettim konduramadım sonra bir hata yaptım annemin telefonundan onun mesajlaştı birine artı 18 şeyler yazdım Başka bir hesaptan O da ben olduğumu anladı Annem anlattı Annem beni cok dovdu haklıydı belki ama ne olduğunu merak etmiştim yani olduğunu bile ben de bilmiyordum oyle boyle derken annemle arama hepsi acıldı annemin de annesiyle arası hep acıldı Anneannem onu sildi para verirse yuzune bakar para vermesi hayatlarından cıkartırlar Bana bakmak icin bile para getirmezsen aldatır diyen bir kadın Anneannem en İcimden hep annemle asla boyle olmayacağım diye hayal kurardım okulda başarılı olmadığım icin benden hep nefret eden bir annem vardı anne baba iyiliğini duşunur yavrularının diye duşunuyorum icin yabancılama yordum boyle boyle hemen gecti ben bayağı buyudum Bugun temizlik yaparken kuzenim neden kendimize ait bir yerimiz yok dedik evden kactık Yaşımız bir tutmuyordu daha Ankara'nın hic olmayacak bir semtinde oturuyorduk oradaki cocuklarla iki gun gezdik iki gun sonra bir baktım babam gelmiş Biz beni buldular kuzenimi bulmuşlar pişman olduk olmaya ama ondan sonra annem Benden hep nefret ettim kuzenimin annesi bulundular diye ağladı sevincten benimki niye geldin Keşke gelmeseydin dedi baban hep beni sucladı senin bu hallere yuzunden dedi bu kacma olayından sonra babam beni yanına aldı soz verince Baba annemgil de ısrar edince babaannem gile kalmama izin verdi evden dışarı cıkartmıyorlar telefonumu aldılar bakkala bile gidemiyorum haklılarda da cok korkmuş lardı Başımıza bir şey gelecek diye Ondan sonra duzen tutmadım Biriyle tanıştım beni bir yere goturdu burada hem kalabilirsin hem calışabilirsin diye evden kacmadım daha bilmediğim icin anneme gidiyorum diye izin alıp gittim Gittiğim yer bir masaj salonu uydu Ama herhangi bir ilişki yaşanmıyor du ben oyle zannettim ve korktum gitmek istedim başta gondermediler adamlara ilişki varmış gibi gosterip paralarını alıp gonderiyorlardı inanmadım kactım Eve geldim Annem niye geciktin diye sordu cevap vermedim diye kavga ettik sonra kardeşim Geldi sarıldı optu sakinleştim evi temizliyordum annemle işe gitmek icin hazırlanıyordu her gun saat 4 gibi cıkıyordu gece 3 gibi geliyordu sarhoş bir şekilde gene işten geldi kavga etmiş parasını vermemişler Ben sizi buyutmek icin neler cektim biliyor musun diye başladı ağlamaya ama cok uzuldum ama elimden hicbir şey gelmedi sonra duşundum ne yapabilirim diye aklıma bugun gittim Hem calışıp hem de kalabileceğim yer geldi duşundum ki orada calışıp para biriktirip anneme verirsem Annem rahatlar Sabaha kadar uyumadım duşundum duşundum Bir Sebeple Annemle kavga ettim annemgile gidiyorum diye cıktım oraya gittim polis gelse ne olur diye hic duşunmedim Cunku aklım ermiyor du bunun yasal olmadığını Anlamayacak kadar kucuktum ama buyuk gosterdiğim icin yaşama 18'e yeni girdim dedim Kimse de kimlik sormadı bir muşteri geldi korkarak girdim ustunu cıkardı sonra hicbir şey olmamış gibi beni odadan cıkarttılar adam da hic rahatsız olmuş gibi durmuyordu cıktı gitti elime 200 milyon para verdiler Bu senin paranı diye 2014 yılı 200 milyonla her şey yapılabilir benim icin cok mutlu oldum sonra gelen birinden daha 200 aldım ama kimse elime bile dokunmadı derken boyle boyle bir suru cevrem oldu bir gun gene oyle bir muşteri geldi meğersem polismiş Bizi Aldı Goturdu kızlık testine girdim anneme sordular istiyor musun cocuğunu diye Ben bununla uğraşıyorum polis bey yurda verin dedi o zaman anneme bir ah ettim ben o yurdada girdim ya sen de cezaevine girersin Benim ne halde olduğumu anlarsın diye bildiğiniz cezaevi gibiydi bir suru kız arkadaşım oldu 2 katlı bir evde 50-60 tane kız duşunun 18 yaşından kucuk başına butun kotu şeyler gelmiş oradaki cocukların en iyilerinden biri bendim bir kızla samimi oldum yurttan kactım onu cok seviyordum birlikte ağlardık aynı giyinir dik odalarımız aynıydı butun yaramazlıkları beraber yapardık Cezayir de beraber cekerdik Sonuc olarak o yurtta benim kız kardeşim gibiydi o kactı yurttan Ben tek kaldım evlenmiş kactığında hamileydi onun adına cok sevindim ama yaşı tutmayan bir cocuğun hamile kalması kadar da korkunc bir şey yok bence sonra başka bir kız geldi Yıldız hamileydi bebeğini aldırdı onunla cok samimi oldum birlikte kactık onun yaşının dolmasını az vardı Bana 3 sene vardı birinin kimliğini aldı o kimlikle otelde kalıyorduk onun evde bir oğlan vardı onun en yakın arkadaşları ile karşılaştık otelde onlar da oraya uyumaya gelmişlerdi o yakın arkadaş benim kaderim kaderim olacakmış meğersem hatt kurtuluşum başıma gelmeyen kalmadı acıkcası onunla sevgili oldum beni cok pislikten kurtardı Bu sırada babam evlendi 1 tane daha cocuk yaptı beni tamamen sil hayatından polisler beni yakaladı bir gun yurda goturduler Yuksek derecede Şeker hastasıyım hastaneye yattım Annem goruşme geldi babamın gercek babam olmadığını gercek babamın olduğunu beni kabul etmediğini ondan dolayı Annem de babasız bir yememi istemediği icin babam zannettiğim adamı babam yaptığını Onun da bundan haberi olduğunu ama kabul ettiğini 3 kardeşim olduğumu onların benimle goruşmek istediğini anlattı Zaten hep bir nefret vardı icimde ona karşı anneme karşı bu anlattıklarımdan sonra iyice nefret ettim Ben mi cok abarttım bilmiyorum ama insanların Anneleri tertemizdir gozlerinde benimki hic o masum lukta olamadı sonra ben hastaneden kactım Annemle beraber yaşamaya başladım duzgun bir insan olmaya ve soz verdim annem uyuşturucu iciyordu gene duzgun bir insan olamadım cunku cezaevine girdi O gun anneme ettiğim bedduanın tuttuğunu fark ettim Ne yapacağımı bilemedim babamı aradım sen benim kızım değilsin dedi annene sor annene anlatsın dedi Sen benim zaten hic değildin Bebekken den beri benimle beraber olduğun icin sana babalık yaptım ama sen benden cıkalı cok oldu Bir daha beni arama dedi sonra beni Herşeyden koruyan sevgilime yazdım o bana hep sahip cıktı Tabii bu sırada Kız kardeşim kendi babasında kaldı annem bana hep mektup attı Hicbirine cevap vermedi mi keyfime baktım kendinden yaşca buyuk Biriyle tanıştım peşimi bırakmadı Bu annemin duşmanı iyiymiş Annem de bunu duymuş oradan bile bana olan nefretini cıkar cıkmaz belli etti gene Evden kactım İstanbul'a gittim Bilmediğim insanların yanına başıma bir suru şey geldi ama bir şekilde olmedim sonunda bir kadınla tanıştım Onunla yaşamaya başladım Allah var bana cok sahip cıktı bir karşılık beklemeden Tek isteği kucuk bebeği vardı bir de 11 yaşında bir kızı onlara bakma butun ihtiyacımı karşılıyordu iyiydim onların yanında sonra annem aradı eve cağırdı onun yanına gittim istediğim saatte kadar geziyordum istediğim saatte eve gelip yatıyordum iğrenc bir hayatım vardı Ben Herşeyden koruyan sevgilim ona aşık değilim başta onunla karşılaştım Onunla goruşmeye başladım sonunda onunla evlendim ona aşık oldum kendimi butun pisliklerden temizledim İsteyince her şeyin olacağını gordum şimdi o cezaevine girdi ben se kendi Annemin evinde kalıyorum en kucuk bir şeyden kavga ediyoruz ve beni evden kovuyor Benim ona edilen bir beddua olduğumu Ne kadar iğrenc biri olduğumu her gun yuzune vuruyo gitsem gidecek yerim yok kalsam sonunda ya annem beni ya Ben annemi oldurecek ne yapmalıyım sizce