İyi akşamlar herkese. Bugun bir tartışma yaşandı ve de sonucunda cok uzuldum.
Şoyle ki annem kardeşim ve ben arabayla bir yere gidecektik. Yeni yeni araba suruyorum bu arada 1bucuk-2 ay anca olmuştur. Neyse evin otoparkından aracı zor cıkarttım bir araca da ufak değdim ama hic hasar vs yok. Neyse cıktık yola normal gidiyorum ama annem zaten başından beri soyleniyordu ve soylenmelerin dozunu arttırdı. Zaten acemiyim kulağımı tıkayıp yoluma devam edemiyorum hem dikkatimi dağıtıyor hem moralimi de bozuyor. Neyse sonra araba suruşum hakkında soylenmesi bitti bu sefer bana sallamaya başladı. Neyi doğru durust yaptığın var ki de şu arabayı surebilesin falan filan. Benim de psikolojim bozul bence şu sıralar. Herkeste olduğu kadar gelecek kaygısı 24-25 yaşında hala ana babayla liseli hayatı vs vs bunalıyorum artık. Bir de boyle konuşunda arabayı durdurdum s.ktr git arabamdan bir daha binmezsin olur biter gibi bir laf ettim. Normalde hic yapacağım bir cıkış değil ama her şey ust uste geldi gibi oldu birden sinirlendim. Annem indirdiğim yerden ağlaya ağlaya eve donmuş ben biraz kafamı toparlamak icin erkek arkadaşımla konuştum sakinleştim akşam eve dondum. İzah ettim ozur diledim ama cabuk duzelecek bir olay değil gibi. Ne yapmalı nasıl davranmalı ?