Selam , Sanırım sorgulamaya başladım neden bilmiyorum yaştan dolayı mıdır alıngan mı oldum ama .. ayrıntılı şekilde anlatacağım ki aradaki durumu anlayın diye yani yapılanları soylemekten kastım anlamanız icin.
15 yıllık arkadaşım. En zor gunlerimiz en mutlu anılarımız oldu. Cebimizde paramız olmazdı yardım ederdik o ailesinden uzaktaydı yengesinde kalamazdı bende kalırdı ama son zamanlarda hayatında kendimi 2. Planda hissediyorum nedense. o her cağırdığında zor gunlerinde iyi gunlerinde neyim varsa bırakıp ona koştum ama o her defasında bir şey buldu bi bahane.. 15 yılda brn evine milyonkere gittim ama o benim evime 2 kere geldi cok garip. Hayatına şu 5 yılda yeni insanlar girdi sanırım o zamandan beri sorguluyorum kimisi komşusu kimisi arkadaşının arkadası kimisi kurstan onlarla bile daha icten daha samimi ,onlara gidip geliyor, onlarla olmak gercekten istiyor ama benimle sanki yılların verdiği mecburiyetlik gibi kendimi hayatında figuran gibi hissediyorum. O burada dursun gel desem gelir nasılsa rahatlığı yılların verdiği mecburiyetlik hepsi bu gibi. Dun bir kez daha anladım doğum gunumu aslında hazır buluşmuşken aradan cıkardın ayy kız sonradan hatırladım aaa ne guzel denk geldi demenden anladım garip hissettim o an nedense caktırmadım , bozmadım. WhatsApp grubuna bugun dahil oldum mesela daha onceden kendi aralarında varmış 2018den beri ( gruba ekleyince eklenen tarihi ustte gordum)
Kızlar hayatında her şeyini bilen ama ben uzakta kalan olmuşum kıskanclık değil bu bi nevi icerledim sanırım .
Konuşmak yerine bi donem kendimi cektim aradı sordu fln hatta bayramını kutlamadım o kutladı. Ya bilmiyorum tamam elbette herkesle arkadaşlık yapacak tek arkadaşı olayım demiyorum ama hayatında figuran gibi arkada durmak istemiyorum. İcine kapanık bi insan yada neşesiz bi insan değilim pozitifim kendisi de oyle cok seviyorum onu ama aynı değeri yada ne derler adına bilmiyorum o durumu alamıyorum. Şimdi de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ozel olmak değil derdim herkesin yeri farklıdır ama sanki herkesin hayatında yeri varda benm yokmuş gibi hissetmeye başladım . Sizce ne yapmam gerek ?