Universiteden 2020 yılında mezun oldum. Gittiğim is goruşmelerinden hic geri donuş olmuyordu.Diyetisyenim. Gecen gun bir yemek firmasına CV'mi gonderdim.Ertesi gun goruşmeye cağırdılar.Goruşmeye gittiğimde orada beklerken orada calışan muhasebeci kadın bana cok samimi davrandı.İşyeri sahibini cok ovdu. "Cok iyi,durust bir insan.Calışmaya başladıgınızda siz de ne demek istedigimi anlayacaksınız" dedi.Evlerimiz yakınmış komşuyuz sizi ben sabah işe gelirken alır akşam da bırakırım arabamla dedi.Bu konuşmalar goruşme saatinden 20 dk erken gittiğim icin beklerken oldu. Iş goruşmesi de olumlu gecti. 5 gunluk deneme surecim olacak hem benim icin hem de onlar icin.Sonrasında Cuma gunu tekrar detaylı konuşuruz dedi. Benim sormak istedigim bir sey var mı diye sordu.
(Eksik konu paylasımı tam hali aşağıdaki linkteki konu)

Stresli bir durum Gecen yıl mezun oldum gittiğim is goruşmelerinden hic geri donuş olmuyordu.Diyetisyenim. Gecen gun bir yemek firmasına CV'mi gonderdim.Ertesi gun goruşmeye cağırdılar.Goruşmeye gittiğimde orada beklerken orada calışan muhasebeci kadın bana cok samimi davrandı.İşyeri sahibini cok ovdu. "Cok...
www.kadinlarkulubu.com