4 yıllık evliyim. 20 yaşımda kacarak evlendim. Ailem hic istemedi. Cunku şehir olarak bize uzaklardı. Neyse 4 yıllık evliliğimde kv teroru yapmadığını bırakmadı. Soylemediği kotu soz, kufur, uzerime yurume, el kaldırma.
Birde kocadan şiddet...
Bir başıma, hic bilmediğim yerde, tanımadığım insanlar. Zorla başını kapat diye diye kavgalarından bıkıp zorla tesetture mi girmedim. Her gun kavga her gun...
2.yılımızda artık dayanamayıp ayrılmak istedim.1 ay ayrı kaldık dava goruldu.Hakim boşanmayı onayladı. Ben bu bir aylık ayrı kaldığımız surecte o kadar boşluğa duştum ki ve lanet olası o hatayı yaptım. Eşime ihanet ettim.Bir Cafe de tanıştığım birisi ve tek bir gecede yaşadım bu iğrenc şeyi. Yazarken bile cok utanıyorum. Lutfen beni dışlamayın.Sonrasında ayrıldık bitti derken geri barıştık Mahkeme boşanma kararı verdi ama biz geri donduk davadan ve barıştık. Aileler hic istemese de. Bu olayın uzerinden 2 yıl gecti.Ve 4 ay once oğrenmiştim. Eşim beni 4 ay boyunca bir kadınla aldatmış. Kadın sosyşa medyadan foto falan gonderdi.Oteller vs...
Bu sefer tamam bitti artık dedim ailemin yanına gittim. Ama eşim 2 ay sonunda beni babama soz vererek aldı.Cok pişmandı ve en onemlisi de ben de bir hata yapmıştım.Ve cok pişman olmuştum. Kısa anlatıyorum kusura bakmayın.Şimdilerde her şey guzel.Biz artık ailelerin olmadığı başka şehirdeyiz. Her şey yolunda gidiyor. Ama benim vicdan azabım peşimi bırakmıyor. Bu yediğim haltı kimse bilmiyor. Ve benim yaptığım hatayı kimse bilmezken eşiminkini herkes biliyor.Bu bile vicdanımı kemiriyor. Ona karısını aldattı gozuyle baktılar. Peki ya ben. Ben cok mu temizdim.
Bazen guzel şeylerin buyusu bozulur, tadı kacar ya. İşte şuan ayrılsam mı diyorum.Eşimle konuştum ayrılalım olmuyor diye. Fakat bunu derken bile ağlayan ben. Onun gitme sacmalama demesi. İstemiyorum ayrılmak ama icimdeki vicdan azabı sanki ondan severek ayrılırsam bu uzuntuyle yaptığımın bedeli bir nebze cıkacak gibi hissediyorum. Duşunuyorum acaba ben onu ihanete uğrattığım icin mi beni Allah aynı ihanetle cezalandırdı. Yoksa bu kader miydi.