İyi geceler,
Buraya daha once de konu acmıştım, cok yardımınız olmuştu hanımlar.
Kısa ozet yapayım, eski sevgilimle ayrıldık ancak 2 sene kadar bazen aralıklarla olsa da hep iletişimde kaldık. Ama ne başladık ne bitirebildik. Uzak mesafe ilişkisi bu arada.
Daha sonra sizlerden de aldığım destekle, ben artık yoluma bakacağım dedim ve bir daha konuşmadık.
Aylar sonra mesaj atmış , şok oldum. Asla ama asla beklemezdim. Hayatıma devam edebildim mi bunu merak ediyor. Acıkcası mesajına cevap verip konuyu geyiğe cevirmesini istemiyorum, cevap vermeyip sonradan pişman olmaktan da korkuyorum. Varsa pişmanlığı dinlerim( ) ama sırf merakını gidermek icin de yazmak istemiyorum
Siz olsanız ne yapardınız? Kısa da olsa yanıt verir miydiniz ? Yoksa yanıtsız mı bırakırdınız?

Şu an bu kadar basit bir kararı bile alamayacak psikolojideyim. Benim icin cok onemli biri yeri cok ayrı ama benim ayrılık aşamasında o bir şey yapmasa bile cok ama cok canım yandı. 3 ay ruhsal acımın fiziksel acıya donuştuğunu bilirim. Cok zor bir surecti. Ve hafiflemesi cok uzun surdu. Konuşmadığımız donem de bile cok kotu gunler gecirdim ama hep yarın yeni bir gun her şey daha guzel olacak diye uyudum uyandım. Şu an ne yapsam hic bilemiyorum. Bana yardımcı olun ne olur ( bu da Mehmet Ali bey yardım edin nolur gibi oldu ama sizi seviyorum asdfghj)