Oyle cok doluyum ki nerden baslamaliyim bilmiyorum . Evleneli bir yıl oldu .kayınvalidem iyi gorunmek icin ,hatta evime bile isteye huzursuzluk vermek icin cok yalan konuşuyor . Eşim cok şukur ki herşeyin farkında . Aslında farkında değildi . Eltime gittik Bursa'ya gezmeye . O zaman bizim bursa da olduğumuzu oğrendiğinde bana neden sormadiniz sen de geliomusun yada gidiyoruz diye neden haber vermediniz diye surat astı hatta bunu problem yaptı . Ben cok umursamadım cunku eşim aldı goturdu ve annesini aramak gel demek istemedi demedi de o problem etmeyince takma sen keyfine bak deyince ben de uzerinde durmadım . Eltimle araları cok kotu gorusmuyorlar bize farklı şeyler anlattı hatta oğluna da . Ama gercekler hic beklenmedik zamanda gun yuzune cikio benim eşime birşey anlatmama gerek kalmadan kendi kendisini ele verdi hep şimdiye kadar . Eee peki derdin ne senin bak eşinde yanında karşında değil diyeceksiniz belki . Benim derdim eşimin iyi niyeti hayır diyememesi herşeyi bilse bile kotu niyetini bilse bile yok diyemio . Ben yapıyorum onlar bilmese de Allah bilsin dio . Ben zaten onun bu huyuna aşık oldum . Ancak artık eziyet boyutunda . Surekli bize gelmek istio . Geldiğinde koltuğa yapışıo getir eselsu ,gotur eselsu ,sunu canım cekti ,bunu yapsak cay corba temizlik iflahim kesilio . Ben kalksin benimle iş gorsun demiyorum ki zaten istemem ben yaparım da sandığıniz gibi bir şey değil daha sabah kahvaltısının bulaşigini toplayamiyorum isteklerinden . Hele ki eşim yoksa bu iki katına cikio eşim benim aileme iyi davranio die hic bir şekilde belli etmiuorum ama boğazıma kadar geldi iki aylık duzeltilmis 38 haftalık bebeğim var şuan onunla ilgileniyorum hemen hemen haftanın uc gunu hastanedeyiz . Şimdi bize geliyomus eşim aradı . Cocuğun var demez keyfinden odun vermez bı tabak bile kaldırmaz yerinden . Ben debelenip dururum. Emziriyorum stresten sutum kesilir die duşunmemeye calışıyorum ama olmuo . Eşime de yansitmak istemiyorum ses tonumdan anladığını biliyorum ama o da geliyorum dediğinde gelme diyemio işte bana dese bende diyemem ama nasıl bı yolu vardır bunun cozumu olmaz mı bı fikir verin ne olur