Herkese hayırlı guzel bir pazar gunu dilerim...sizlerin bir konuda dusuncelerinizi oğrenmek istiyorum.

Ben iki sene once boşandım.aldatma ve başka kadın sebebiyle terkedildim eski adam beni aldattığı cocuklu kadınla hemen evlendi.gerek aynı sektorde olmamız gerekse onlarla karşılaşmamak adına şehir değiştirdim işimide yaşadığım şehire taşıdım. sevdigim bir şehirde yeni duzen kurdum.yalniz yaşıyorum. Evimi seviyorum ferah genis yeni yeni guzel dostluklar kurmaya basladim.hafta ici calışıyorum. Gel gelelim elalem ne der duşuncesi hayatta hep beni cok fazla etkiliyor.soyleki mesela haftaici işe giderken asla sitenin on bahcedeki kapısını kullanmıyorum biriyle karşılaşirim biri gorur diye hep asansorle garaja inip arabayla garajdan girip cikiyorum pandemi surecinde olduğumuzdan dolayı komşular arasında goruşme yok sadece asansorde yada bahcede karsilasilinca merhaba merhaba sanki insanlar benim hikayemi biliyor halime uzuluyor şaşırıyor gibi...halbuki ne boşanmayı ne boşanma surecindeki o tantanayi burda yaşamadım.ses yuksekliği bile olmamistir yeni evimde kendi halimde sakince edeplice girer cıkarım ne giyimimle ne hareketlerimle dikkat cekmem ama garajdan...
Komşular akrabalar enistemler durumumu bilen iş arkadaşlarim ne der pek dusunurum.beni pek etkiler ..
Hatta bosandigim adamı bile senelerce bu uğurda cekmiştim elalem ne der ne duşunur el seyre doymaz sus el seyre doymaz cek diye diye....

Sizin icin elalem ne derece onemli hayatınızda?ne derece onem vermeliyiz aslında ?