S22 bataryası nasıldır?
Samsung0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- S22 bataryası nasıldır?
-
24-09-2022, 13:52:39Merhaba, yakın zamanda amiral gemisi ve ust seviye bir telefon almak istiyorum. ilk aklıma gelen iPhone 13 olmuştu 18.700 TL fiyatı vardı 1 hafta once şimdi ise 22.500 oldu maalesef. bu sebepten vazgectim almayı ve alternatiflere yoneldim. Samsung S22 olarak duşundum alternatifi ve araştırdım. Kamera olarak gercekten iPhone 13 ve S22 arasında cok ciddi farklar yok gece cekim harici cok fark gormedim video olsun gunduz cekimi olsun gercekten Samsung bu modelde coğu şeyi aşmış. İşlemci olarak baktığımda Snapdragon 8 gen 1'in gercekten Android modellerin en iyisi olduğu şu an aşikar gibi ve iPhone 13 le AnTuTu benchmark testlerinde başa başlar gercekten. Geldik bataryaya ve bu konuyu acma sebebimde batarya aslında, S22'nin bataryasının 3700 mAh olması gercekten kotu ancak nasıl performans verdiğini coğu yerden dinlememe rağmen hala anlamış değilim bazıları 5-5.3 saat bazıları 3-3.5 saat bazıları SS atıp 8-9 saat olduğunu gostermiş. Gercekten bir turlu anlayamadım nasıl bir istikrarının olduğunu ben normal bir kullanıcıyım gunde anca yarım saat oyun oynar devamında nette gezinir sosyal medyada turlarım aynı şekil şu an kullandığım telefon Mate 10 Pro ve bataryası harbiden sağlamdı ancak eskidi doğal olarak şu an daha duşuk bir performans verdiği bariz. Sizce batarya konusunda S22'ye guvenmeli miyim yoksa başka bir modele bakmalı mıyım? Ozellikle S21 FE modeline de baktım bataryaları benzer ancak S21 FE modeli biraz ara model kalitesinde dış yapıya sahip o yuzden araştırmak istemedim cok da. Bu arada S22'nin bataryasının bir sure sonra duzeldiği ve gunu cıkarmayı gec 2. gunun bir kısmını da cıkardığı yazılmış ustune dxomark ve gsmarena gibi sitelerde iPhone 13 89 puansa S22 85 puan almış bataryada bu da beni şaşırtan bir yon oldu sizce bu gercekci bir değerlendirme midir sormak isterim. Şimdiden yorumlarınız icin teşekkurler.