Selam arkadaşlarım.2 hafta once bir konu acmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet acıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Calışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler guzel ve becerikli olduğumu soyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir turlu. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere kufrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl once nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile uzuluyor halime.gayet sosyal bi insanım bi suru arkadaşım dostum cevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte cok istiyorum.dua ediyorum bi suru hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni cok uzuyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şukret diyecek.ama bende evim yuvam cocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gercekten iyi değil hic boyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim cok yıprattı cok uzdu beni.icimi dokmek istedim kızlar.herkese teşekkur ederim şimdiden.