konu uzun zamandır oyle yada boyle iletişim halinde olduğum ama ne yaşadığımı benimde bilmediğim kişi hakkında. aslında onun hakkında değilde erkeklerin bu iğrencliği hakkında.
şimdi kısaca ozet gecersem işyerinde tanıştığım ara ara iş sebebi muhatap olduğum bir kişi vardı. bir sure peşimde dolandı. ama bende o donem cok yeni bir ilişkiden cıktığım icin o şahısı hem acıkcası gorsel olarak beğenmediğim hem de henuz aklımda eski sevgili olduğu icin şans vermek istemedim. neyse surekli mesaj attı goruşmek istedi falan filan. en sonunda ben de olabilir deyip goruştum bir kac kere.
ama bunun uzerinden aylar gecti. ben sonucta elektrik almadığımdan sebeple olmuyor deyip bıraksamda hep bir şekilde mesaj atıp ortaya cıktı.
neyse olaylar boyle devam ederken istemediğim halde ama mantığım da ya neden olmasın derken hep hayatımda yeri olduğu icin bir alışkanlık mı desem garip bişey oldu. kendimi onu takip ederken ve ya olabilir, olsun derken buldum.
ama sonucta evet biz sevgiliyiz ve ilişkiye başladık moduna hala girmemiştik. cunku surekli aramızda sorunlar, engellemeler, iletişimsizlik vs. vardı.
buraya kadar kısmı olayın ozetiydi.
şimdi asıl derdim ne biliyor musunuz? bu kişi 2 hafta belki biraz fazla zamandır ne yazıyor ne ediyor ben yazınca da soğuk davranıyor hatta mesajlarıma cevap vermediği oldu. goruşelim dediğimde ise musait olmadığını soyledi goruşmek icin hergun mesaj atan adam. biraz sosyal medyasını karıştırdım bir kızla surekli birbirlerini beğenmişler. uzun zamanlar resim koymayan adam son iki haftadır gulucukler sacan resimler koymuş. olayın aslını zaten anladım. adam otuz yaşından fazla kız ise sanırım bu sene iki yıllık bir okuldan mezun olmuş. yani kız on yaştan fazla kucuktur kendisinden. veeeee ben sinir oldum. şuan bu krizi yaşarken, bu erkekler neden maymun iştahlı diye duşunurken icime atmamaya karar verdim.
hayır yani tamam sen istememişsin soğuk davranmışsın gitmiş başka kızlara yazmış diyebilirsiniz de ya 2 hafta? 2 hafta once bana da yazıp opucukler yolluyordun. bu kadar iğrenc bu kadar iğrenc olamazsınız erkek milleti. ha bunu yapan bayanlar da var ama benim midem birinden ayrıldıktan sonra ya da biriyle iletişim kurarken diğerine yer acmayı kabul etmiyor malesef.

soruyorum size, aylarca istemediğim ama hadi yine de mantıklı duruyor bir şans vereyip diyip kendi kendime icimde guzellemeler yaparak en sonunda olabilir dediğim adamın şimdi başka bir kızın hatta kendisinden 10 kusur yaş kucuk kızın peşinden koşması niye beni dumur ediyor? bu durumu yaşayan ve acil tavsiyede bulunacak arkadaşlar şimdiden tşkler. cunku başıma ağrılar girdi resmen