Merhaba Hanımlar hayırlı gunler 2 aydan beri beynimi yoran bir konu var luzumsuz bir bicimde Kafaya takıyorum.. aylardan beri bir ev arıyorduk sonunda bulduk ilk başta cok hoşuma gitti eski bina mustakil ama ici yeni yapılmıştı.. bahcesini ilk başta hic sorun etmedim aman Kim yapacak bahceyi diye bir anda annem ile beraber tutmuş olduk. Bahce cok bakımsız surekli bunu kafama takıyorum sanki yıllardan beri hic temizlenmemiş otlar buyumuş copler birikmiş şimdi diyeceksiniz tutmasaydınız o an Bir an da tutmuş bulunduk bahceyi duşunemedim. Zaten ben rahata alıştığım icin bahce işinden pek anlamıyorum hep bu apartman dairesinde gecti hayatım. 3 katlı ev giriş katında biz varız ust katımızda calışan bir erkekten başka kimse oturmuyor en ust katta ev sahibi var o da Almanya'da. Taşındık sorunlar başladı annemin bel fıtığı olmasına rağmen bahceye inip bahceyle uğraştı ve 2 bel fıtığı patladı ameliyat oldu gecen hafta şukur şimdi iyi bu halde bile bahce duşunuyor.. surekli bahce duşununce ben de kafaya takıyorum bunu hatta bunun icin psikoloğa bile gittim.. surekli bahcenin o bakımsız halini duşunuyorum Bir de annemin ameliyatı eklenince kendimi iyi gormuyorum işte bahce pis millet gorecek kotu eleştiri yapacaklar deyip surekli kafamda bir şeyler kuruyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum anneme iyi olunca bu evden taşınalım dedim Hayır ben boyle seviyorum bahce yapacağım dedi ameliyatlı halinde bile boyle duşunuyor nasıl ikna edebilirim taşınma konusunda bilmiyorum Lutfen bana akıl verir misiniz bu duşuncelerden nasıl kurtulabilirim gercekten kendimi iyi gormuyorum bu konuda eskiden hicbir şey yapmaktan kacmazdım Şimdi kendime bile bakmak istemiyorum buraya taşındım dan beri mutsuzum