Dun yazmıştım arkadaşlar sevgilimin telefonunda mesajlar gorduğumu. Daha her şey cok yeni biliyorum. Ama ben dayanamıyorum acıya hazmedemiyorum . Gece tam gozlerimi kapatacağım mesajlar gozumun onune geliyor. Bir zamanlar aşık olduğum insanı bunları yaparken duşunuyorum. Deliriyorum . İşten izin aldım kafamı toplayıp calışamıyorum cunku. Dizi seyredeyim zaman gecsin diyorum. En ufak bir sahnede dakikalarca ağlıyorum. Nesine ağlıyorsu oyle bir adama demeyin. Ona ağlamıyorum. Kandırılışıma isyan onunlayken hissettiğim o masum duygularıma isyan. Nasıl gececek bu durum? Nasıl sileceğim o mesajları aklımdan gozumun beynimin icinde donup duruyor. Ardından sakinleşiyorum ve onu değil tabiki ama birlikteykenki hissettiklerimi ozluyorum o alışkanlık var ya hani ne kadar nefret etsem de alışkanlıklarımız vuruyo . Ama donmem ve onu sevmem imkansız. Sonra yeniden sinirleniyorum. Ben bukadar uzguken onun mutlu hayatına devam etmesini kaldıramıyorum. Ben iki gundur yemek bile yemezlen bekli de o guluyor arkamdan. Birşeyleri fırlatmak isyan etmek istiyorum. Yeniden kandırılmışlığın acısı cokuyor. Nasıl gececek bu ruh hali bozukluğu nolur yadım edin akıl verin boyle giderse delireceğim