Merhaba arkadaşlar benim yaşıtım annelerimiz kuzen akrabam var 21yaşinda bir kız cocukluktan ergenlige cok iyi arkadaştik kardeştik dosttuk farkli şehirlerde otursak da senede 2-3defa birbirimizde kalirdik mutlaka ve hergun her saat mesajlaşir konuşurduk birbirimize herşeyimizi anlatirdık beraber gulup aglardık. Ben bekarken onlarda kalmıştım bir yaz gunu gece sohbeti ediyorduk uyumadan arkadaşımında yengesi var bizden 4-5yaş buyuk o da geldik sohbet ederken bir sevgilim vardı ve acıkcası sacma sapan zor bi ilişkiydi. ailemden gizli cunku ailem boyle durumlara asla izin vermezdi. O benden izin dahi almadan yengesine yanimda sevgilimi filan anlatti. Yengesi etrafa soyleyecek biri degildi ama o zamanlar ben yengesini pek tanımıyordum sonucta sonra ben buna alındım. Dargın olduğumu anlasada umursamadı. Cok yuksek puanlı İstanbulda bir universite kazandı gitti. Biz o gunden beri hic mesajlaşmadık konusmadik ben soguk davraninca o da soguk yaptı. Ve aylar sonra ben evlenmek icin kacmadan 1gun once onu aradım helalleşmek icin resmi bir şekilde konuştuk bitti.

Şimdi aradan 3yıl gecti hic birbirimizden haber almadık. Ama ben onu ve guzel gunlerimizi unutamiyorum cok seviyorum. Gecen yıl instagram actim ama ona arkadaslik istegi yollamamıştım gecende dayanamadım istek yolladim o da kabul etmiş. Banada yollamış. Ben ilk adımı attım barışmak icin cunku biz kardeş gibiydik onca yılın hatrı var o zamanlarda kucuktuk zaten ergenlik tripleri diyorum artik işte simdi buyuduk olgunlaştik. 2.adımı belki o atar diye mesaj atar diye bekledim ama yok atmadı. Ne yapmalıyım ona merhaba nasilsin diyerek mesaj atsam mı?