kızlar cok zor gunler geciriyorum kimseyle paylaşamadığım icin sizle paylaşmak istedim 29+6 gunluk hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şuphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgun zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf goruşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonucta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimo duruma işyerindeki cekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gordum 40 gun durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu surekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yonetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dokumu istedim gsm numarasının gunde enaaz 10kez aradığını gordum boışanmaya karar verdim ve o gun tum topladığım verilerle karşısına cıktım mantıklı durmaya calışyorum cuğnkğ bebeğim icin dik durmak zorundayım ve cok severek 6 yıl kadar cıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve guzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gozlu falan tam bi gocmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan soyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya calışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgectim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugun bu ayın tlf dokumune baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo goruşmeleri bebeğimin babasız buyume ihtimali beni oldursede onun sağlıklı buyumesi icin gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi goruyorum doktorum major depreson dedi ve hamilelikten oturu ilac alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana