Merhabalar yaşım 21 benim yaklaşık 1.5 yıl once flort ettiğim bir cocuk vardı internetten tanışmıştım yaşca biraz buyuk sanırım 25 ti bana cok ilgili davrandı ve cok kibar bir insan fakat sonradan ilk buluşmada bana kendini farklı tanıttıgi ortaya cıktı (mesleğini falan farklı soylemiş onunla konuşayım diye) başka yalanlari da cıktı bir de mesafe vardı bir de internetten tanıştığım kişiyle ciddi bir şey duşunmek istemedim ustelik de yaş farkı var kısacası istemedim sohbetinden keyif aldığım icin konuşmuştum ama o beni cok fazla ciddiye aldı sevgili olmak istedi ben de o zaman bir şans verdim deneyeyim dedim ama yurumedi once konusmak istemediğimi soyledim sonra emin olamadım 2 kere fikir değiştirdim en son yine konuşmayalım dedim cok sinirlendi konuşmayı biraktik kavgalı denebilecek bir şekilde bitti bir sure sonra okuldan bir arkadaşımdan hoslanmaya başladım onunla sevgili olduk 1.5 yıl surdu (onunla ilgili başka bir konu acmistim) gecen hafta ayrıldık ben de yalnızlığın verdiği ozgurluk hissiyle o flort ettiğim cocuk ne yapıyor diye merak ettim tamamen arkadaş niyetiyle sosyal medyadan nasılsın vs yazdım acıkcası cevap vereceğini bile duşunmuyordum sadece oylesine yazmıştım. Cunku ona konuşmak istemediğimi soylediğimde aşırı sinirlenmişti ustelik de bu kadar zaman gecince benimle fazla konuşmak istemez diye duşundum. Her neyse bu kişi şaşırtıcı bir şekilde cok istekli konuşuyor su an benimle. Yasaklar bitince G...'ye gelirsin ben senin yanına gelmistim diyor. (yani yaşadığı ilceye. Bana cok uzak) Sonra ne bileyim benim bir YouTube kanalim var ben soylemeden bulmuş abone olmuş kanalımın sayfasına bot takipci atmis populer gorunsun diye sen okulunu bitirince hemen iş bulurum sana dedi boyle bir muamele hic beklemiyordum cunku gecen sene terk etmiş gibi bir şey oldu sonucta. Resmen hicbir olmamış gibi konuşuyor. Bu arada ben bu kişiyle konuşmayı seviyorum ama arkadaş yada sevgili olarak bir şey duşunmuyorum kesinlikle buluşmak da istemiyorum. Mesaj atmakla yanlış mı yaptım konuşmaya devam edersem arkadaş yada sevgili olarak beklenti icine mi girer sizce? Konuşmayı bıraksam ilk yazan benim cok garip olur. O yuzden gec cevap veriyorum ne yapmam lazım?