merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zor

evlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en onemlisi anne olmak istiyormn

yaş 33..........ama innacıma gore birini bulmak cok zor. herkes kafasına gore inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı secmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gun sonra ickili foto paylaşıp rakıyı ovuyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gun sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
sonuc

tekrar merhaba .... bir cok kişi yanlış anladı beni. ben soylemlerle yapılan tutarsızlğından bahsediyorm . şikayet ettiğim konu bu .. kimsenin ickisine karışamam ama bırakın eş adayımı istediğim gibi seceyim . size gore doğru yanlış bu beni ilgilndrmiyor sizi de benm tercihlerim ilgilndrmez dimi ? eş adayınızda hic mi krter yoktu bodoslama mı evlndinz . ? neyse herkese teşekkurler tek tuk de olsa beni anlayanların olması guzel. bir kac kişi de anlamk istemedi zaten.