Bu tespiti yapmam ve boyle bir cumle kurmam kolay olmadı. Daha onceleri aynı şeyi başkasından duyduğumda sert tepki verir, "abartma, komplo teorisi uretme, sacmalama" derdim.

Ancak zaman gectikce gordum ki, burada aileleri yıkmaya calışan, kadınların boşanmasını teşvik eden bir grup insan var.
Bunu neden yapıyorlar, bilemiyorum. Belki psikolojik sorunları olduğu icin, belki bir intikam, belki bilincli, belki bilincsiz.... Ama boyle bir grup var. Organize bir grup olmayabilir. Ancak bilerek veya bilmeyerek boşanmayı ozendiriyorlar.

Cocukların acı cekmesine, anne ve babasız kalmasına neden oluyorlar... En kucuk sorunu bile abartıp, kadınların kocaları ile aralarının acılmasına, sorunun daha da buyumesine, şiddete ve cinayete neden oluyorlar. Aptalca ve cesurca, uzman olmadıkları ve tam bilmedikleri bir olaya karışıyorlar.

Evet... Bir kadın geliyor burada size ailesi ile ilgili bir sorundan bahsediyor. Biliyor ki kendisine burada cesaret verecek kişiler hazır bekliyor... Sadece kendi acısından anlatıyor. Tam anlatmıyor. Kocasını dinlemiyorsunuz... Eksik ve yalan yanlış bilgilerle karar verip, hemen "boşan" diyorsunuz... Sonrasında neler olduğu sizin umurunuzda değil...

ORNEK:
Eşimi bir yabancı gibi gormeye başladım 3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Evliliğim başından beri biraz sıkıntılı. Eşimin coğu huyunu evlendikten sonra oğrendim. Cok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek icin boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış kucucuk ben soyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy...
www.kadinlarkulubu.com

"Eşimi bir yabancı gibi gormeye başladım" diye konu acmış ve sadece kendi acısından sorunları anlatmış. Kocasını dinlediniz mi? Kadında ne gibi sorunlar var, biliyor musnuz? Hayır!.. Ama uzman gibi hemen aile işine karışıp "Boşan" diyebiliyorsunuz.

"3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var." demiş kadın. 2 yaşındaki bir cocuğun yuvasını dağıtırken hic mi vicdanınız sızlamıyor? Eğer burada bazı kişilerin sorumsuzca aileler uzerindeki tahribatı devam edecek olursa, onlar kendilerine hakim olamıyorsa, onlara hakim olacak bir devlet kurumu vardır!.. Burada bazı kişiler, tv uzerinden aileleri tahrip etmeye calışan programcılar gibi calışıyor...

Ornek verdiğim konuya 3 dk sonra boşayıcı takımdan biri hemen yazmış:
"Boşanmak gibi bir secenek var biliyorsunuz değil mi?"
Eşimi bir yabancı gibi gormeye başladım 3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Evliliğim başından beri biraz sıkıntılı. Eşimin coğu huyunu evlendikten sonra oğrendim. Cok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek icin boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış kucucuk ben soyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy...
www.kadinlarkulubu.com

3 dk icinde nasıl okudun ve hukum verdin? Başlığı acan kişinin de normal biri olmadığı ilerleyen mesajlarında anlaşılıyor. Sadece bu konu icin kullandığı başlık bile kendisinde de buyuk problemler olduğunu gosteriyor... Ama burada bazı uyler hemen hukum veriyor!..

Sonrasında gelen boşandırıcı yorumların ise haddi hesabı yok. Olayı tam bilmeden, kocasını dinlemeden, siz nasıl bir aile icin boşanma tavsiyesi verebiliyorsunuz? Nasıl bir aile ici bir olaya pis burnunuzu sokabiliyorsunuz? Siz mutsuz iseniz, tum cocuklar ve kadınlar mutsuz mu olmalı?

Bu sadece bir ornek. Burada boyle yuzlerce ornek olay var. Ve bu boşandırıcı uyeler belli başlı kişiler...
Aileye saldıranlara, kadınlara boşanmaya ozendirenlere tavsiyem, kendinize hakim olun!.. Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!