BU KONUYU ARKADAŞIMIN RİCASI UZERİNE ACIYORUM. BİRLİKTE OKUYACAĞIZ.
Dışarıdan cok uyumlu bir ciftler. Hatta eşi oldukca iyi bir insan. İdeal eş gorunumlu. Ama bugun arkadaşım oyle şeyler anlattı ki cok şaşırdım. Onu da yanlış yonlendirmek istemem. Abartıyor muyuz, normal mi size danışıyoruz. Arkadaşımın kucuk cocuğu var. Şu anda o da 15 aylık. Ornek bir olay. Bebek gece uyumaya direnince eşim geriliyor ve farkında olmuyor diyor. Dun gece cocuk ağlarken ayakta sallamak icin yastığı ver demiş eşine, eşi başlamış saymaya okuzsun, bana emir veremezsin, verir misin diyecekmiş arkadaşım. Yine benzer bir olay eşi cocuğu yatağa yatırır elinden kaymış neredeyse duşuyormuş, arkadaşım da ne yapıyorsun demiş. Yine başlamış saymaya hesap mı soruyorsun, sen de anne msin, bir suru şeyler. Arkadaşım cok cok mutsuz. Her gece ağlayarak uyuyorum, her sabah mutsuz devam ediyorum gğne diyor. Eşi onceden bu kadar gergin değilmiş. Cocuktan sonra iyice ne dediğini bilmez biri olmuş. Bu arada bebek gayet planlı bir bebek. Ne yapsın, boşan diyemiyorum aldatma vs değil. Mesleği var arkadaşım ama tek maaş nasıl gecinir bilmiyorum. Evleri de kira. Ne tavsiye edeyim bilemedim