Bilenler bilir, defalarca tup bebek denemiş ve sonuc alamamış biriyim. 6 senedir de evliyim. Cocuk meselesi olmasa aslında iyi giden bir evliliğim var diyebilirim. Ancak son tup bebek denememden sonra her şey sarpa sardı, eşimle aramız bozuldu. Ben anne olmayı cok istediğim icin bir sure sonra tekrar denemek istedim, zaten dondurulmuş embriyolar da var. Kendisi hicbir denemeyi aslında istemedi, olaylara hep maddi baktı, manevi olarak bana destek olmadı. Ruh halimi hic anlamadı.
Şimdi de memleketimdeyim, iyi ayrılmadık ama evi terkederek de gelmedim. Normal aile ziyareti benimkisi. Haftaya da donecektim hatta. Ancak eşim bu tup bebeklerden bunaldığını, 10 bin lira kartta borc olduğunu surekli başıma kalkıyor, hatta en son gelme bile dedi bana. 6 bin lira maaşı var, dışardan gelirimiz de var bu arada. Onu da anlıyorum cok paralar dokunduk, cok stres olduk.
Ben bilmiyorum, anne olmayı cok istedim diye hata mı ettim? Sebepsiz diyorlar ustelik. Ya olursa diye uğraştım hep ama olmadı. Benim sucum mu tum bunlar? Normalde alkol almaz, evlenmeden once karşı olduğumu soyledim. Bu zamana kadar da icmedi. Dun evime icki de sokmuş. İcti mi icmedi mi bilemem. Umrumda da değil zaten. Ama cok kırıldım gelme demesine. İcim paramparca. Artık kendi hayatını yaşayacakmış, sırtına yuk istemiyormuş, depresyondaymış falan filan.
Birkac ay sonra da başka şehire taşınacaktık, işi bırakıp yeni bir duzen kuracaktı, muhtemelen bunun stresi de uzerine eklendi ve hıncını benden alıyor. Bugun başka biri mi var dedim, engelledi beni.
Napmalıyım ne duşunmeliyim bilmiyorum. Objektif fikirlerinize cok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkurler.
Bu arada ekleme yapayım, ben haftaya gideyim ne olacaksa olsun, eşyalarımı toplar memleketime donerim diye duşunuyorum. Annem de gitme, muhatap olma diyor. Bu acıdan da kararsızım.