alti sene ilk cocuğumu tek başına buyuttum bu surecte hep işe girmek istedim aile desteği goremedim bırakıp işe gitmek konusunda eşimde kreslere kesinlikle karşı cıktı hep onume durdu hic destek olmadı calisan anne olmama boyle senelerin gecti tam umudum yeniden doğdu iş arayışına cıktım derken hic beklemedigim zamanda iş başvuruları arasında hamile kaldım kaza kurbanı oldu ..(.olmaz olmaz demeyin oluyor bende hep oyle derdim bu ayrı bir konu !!)
neyse hamilelik doğum evde durma bunalımlari derken zar zor bebeğimi bir yaşına getirdim şukur. bu surecte buyuk cocuğun online eğitimi ve bebek bakımı beni epey yıprattı daha once konu da acmıştım ....şimdi hep aklımda şu kaldı istemsizce bebeğim olmasaydı cok rahat bir hayatım olacaktı 7 yaşındaki kızımla zaten arkadaş gibi olduk neredeyse bana hic zararı yok ....TM gencliğimi yaşamaya baslayacakken şimdi de bebek. bu duşunce beni annelikten soğutmaya başladı ... pişmanlık duygusu ne yapacağımı bilmiyorum.....gezmeye gidiyoruz kızım giyiniyor ediyor hallediyor ama şimdide bebeği hazırlamak , zaten hic durmuyor cok mızmız ne yani diyorum şimdi de otuzlu yıllarım mi yanacak ? hani benim gencliğim diye icimde beni mutsuz eden duşunceler var. bu da beni vicdanen rahatsız ediyor bebeğime karşı ama zamanı tutamıyorum . yasayamadigimi hissediyorum ...arkadaşlarım bir cafede toplanıp beni de cagardiklarinda bir saatlik bari ev ve cocuk ortamından kurtulmak istiyorum ama bırakacak kimse yok ailelerden pek fayda yok. bebeğimle gittim oyle ortaama ama burnumdab geldi kustuu ağladı durmadı emmek istedi ... ha ev ha dışarısı ne farkeder ....ne yapicam ben lutgen bana fikir verin. eşime akşam bir saatligine bırakıyorum bazen takılıyorum anlik iyi geliyor sonra yine rutin.
sanki hayatı kacırıyorum , genclik elden gidiyor yasayamadan , ve tutamıyorum zamani
kreşe versem 1 yaş icin cok erken ....tamam guzel bir iş bulsam isim otursa yerine kalıcı olarak calışacağımi bilsem biseler duşunebilirim ama ilk etapta iş bulmam gerek ....annemde kış ayı evde olduğundan bir deneriz bakalım sen iş bak dedi . ise girersem duzelir mi herşey ? canım sıkkın ...