Arkadaşlarım 7 yıllık evliyim eşimle cok sorunlu bir evliliğimiz var guven yok vs.Eşimin cocuğuyla aynı evde yaşıyorum kucukken annesi bırakıp gitmiş ben geldiğimde 14 yaşındaydı tam ergenlik zamanı bende cok genctim birbirimizden hep negatif elektrik aldık sevgi yoktu ama saygı vardı.Benim derdim 7 yıldır burun pisliği,evet yanlış okumadınız cocuk ilk başlar karşımda yapıp birde ağzına atıyordu babası diye diye 2-3 yılda karşımızda yapmayı bıraktı.Salonda otururken biz başka odaya gectiğimizde tekrar yapıyordu orası ayrı(balkondan goruyordum)sadece dediğim gibi karşımızda yapmıyor.Unv kazandı gitti pandemiden dolayı geldi.Birgun odasını temizlerken başlığı sileyim dedim bir baktım başlığının arkasında burun pisliği biriktirmiş resmen alıp yapıştırmış.Babası tekrar uyardı.Elimde eldiven ayağımda terlikle giriyorum odasına artık ayrı kova ayrı vileda.Neyse bu iki senedir evde toplasanız odasını 2 kere anca silip supurmuştur.İşe başladı hicbir sorumluluk yuklenmedi evde(1 kere bile ekmek almadı).Gecen temizlemeyecektim odasını icim el vermedi temizleyeyim dedim masasının uzerine burun pisliğini yığmış yatağının yanına 4-5 kere tukurmuş(bazasına yapışık salyalar vardı yerdede vardı)midem cok kotu oldu masasını silmedim bazasını silmedim anlar utanır diye yok arkadaşlar utanma yok işten geldi odasına girdi cıktı yemek varmı diye sordu kendi kendimi yedim resmen.Dunde kurabiye almış bi cay tabağına mutfaktan odasına goturmuş tam burun pisliğinin uzerine koymuş aldım cope attım.(spermli kilotlarını toplamışlığım oldu)Bugun babası konuşacak olmadı gitsin ayrı ev tutsun diyor ben cok yukselmelerini istemiyorum ne yapacam işin icindende cıkamıyorum,Mutfağa giriyor cıkıyor butun kulpları siliyorum artık kafayı sıyıracam bi akıl verin lutfen