Herkese Merhaba

21 yaşındayım ve Ocak ayında bir ingilizce uygulamasından 26 yaşında biriyle tanıştım . Acıkcası kimseyi ciddiye almıyor esprili bir şekilde sohbet ediyordum .
Sonrasında sohbet bir şekilde ilerledi ve instagrama gecildi .En başından beri o mesaj atmadıkca atmadım sonucta henuz yuz yuze tanışmadığım biriydi ..Ben biraz da sabırsız,tezcanlı biriyim.Hani mesela karşıdan beklerim yavaş hareket eder dayanamam sonunda ustlenmeye calışırım ama genelde pişman olurum. Bu huyumdan dolayı bu sefer akışına bırakayım dedim
Corona yasaklar derken Mart ayında buluştuk . Ancak buyulendim vuruldum gibi hissetmedim ama hahah bazen bazı arkadşlarınızla saatler nasıl gecer anlayamazsınız huzurlu hissedersiniz hah işte bende oyle hissettim o yuzden yabana atmayayım dedim 2.buluşmada karar vereceğim diye koşulladım kendimi .
Neyse buluşmada dolaylı olarak evlilikten bahsetti ben de cok durmadım ustunde .Sonrasında aynı şekilde iletişim devam etti .Arada buluşma planları yapar ben de onaylar evet cok guzel olur derim ama hadi şu gun buluşalım demedi . bıktım vallahi

Sanki hep bir şeyler yapması gerekn taraf benmişim gibi hissediyorum .
Telefon numaramı bile buluşma oncesi ulaşabileyim diye ben verdim .Sonrasında hic aramaya yeltenmedi bir gun whatsapım coktuğu icin mesaj atamadım amannn al sana bahane ara icinde kalmasın .
Oyle havadan sudan iş sorunlarından bahsetti kapatmadan once
Ben : Ya sen de arayabilirsin arada
O: Meşgulsundur diye aramıyorum
Ben :O kadar da değil ya arada derse giriyorum o kadar .
2 gun gecti ne arama ne mesaj atma sonra manzara fotosu attı hikayeye bende yorum yazmadım ve bu şekilde bitmiş oldu

Arada olsa nasıl olurdu diye hayal etmekten kendimi alamıyorum .. Başlarda ne kadar guzeldi Surekli iltifatlar ilgilenmeler adıma şiir yazmalar ...
Neden boyle olduu bir şey yapmam gerekir mi ?