Zoruma gidiyor abimin evlenmek istiyorum dediğimde adamın kim olduğunu bile sormadan babadan kalan tapuyu istediğinde. Bana azdın sen ondan evleniyorsun demesinden. Rahmetli babam dan kalan tek tapuyu erkek olduğu icin soy benden devam edecek diyip istemesinden. Babamın malını damatlar mı yiyecek demesinden. Babasız buyuyen ben evlenme aşamasında kavga gurultu ile hic birşeyin tadını alamadan gecmesine. Siz bana değer vermiyorsunuz, beni sevmiyorsunuz,mal mulk sizin icin daha onemli beni arsa icin sattınız , siz para icin adam satarsınız diyip yengemin kelimelerini tekrarlamasından. Yıllar sonra yazışırken iyi niyetle yine ben yaklaşırken siz hala olmedinizmi olun geberin sizden nefret ediyorum . seni kahpe geber mezarına ..... demesinden. 9 yıldır cooookk uzaklarda olmasına rağmen icinde nefret ve kini ayni cicek sular gibi buyutmesinden. Eşinin hergun bu nefreti harlamasından. Hayatı boyunca boş boş gezip evlenmeden 5 ay once işe girip kredi kartı ile evlenip 1.500 tl maaş alan dul annesi icin senin yuzunden bu haldeyim bana hic yardım etmedim demesinden. Nişanıma misafir gibi geldiler ve eşimin tarafı gidince tum akrabaların icinde siz bana bohca yapmadınız babam yaptı ele gune rezıl olmamak ıcın dedı kadın parasız adamla evlenmeseydın ozaman annesı dul ve hasta. Son olarak nikahımda yengem annemı koşeye sıkıştırıp azarladı ve anneannem kurtardı.
Yengemin kardeşi ve babası bazı suclara karıştı insanlarda dedikodu yapıyorlar abiciğimde o dedıkoduları bizim cıkardığımızı duşunup internetten imalı tehditkar mesajlar paylaşıyor. yengemin annesinden duyduğu herşeye bir vahiy gibi inanıp daha da kinleniyor. Bir kadının kocasını tedavi ettirmek yerine onun bu sin,r hastası şizofren gıbı davranıp her gun hayalinde bizle kavga etmesine bu sekılde stresle yaşamasına goz yumuyor cunku normal duşunmesi işine yaramıyor.