bugun yine bir dertle karşınızdayız sevgili kk uyeleri, direkt konuya giriyorum ve siz sevgili hanımlardan tecrubeleriniz doğrultusunda akıl istiyorum.

ben nişanlıyım eylulde nikahımız var. henuz ev tutmuş değiliz ve nerede oturacağımızı da az cok kafamızda belirledik. bu kafamızda belirlemiş olduğumuz yerleri de buyuklerimize ilettik ve onlar da oturmak istediğmiz yerler konusunda bize saygı duyduklarını ve karışmadıklarını soylediler. biz de bu arada nikah tarihi de yaklaştığı icin yavaştan mobilya falan bakmaya başladık nişanlım ben calıştığım icin boş zamanlarında kendisi gidip bakıyor geziyor fotoğraf cekip atıyor bana henuz birlikte gitmeye vakit bulamadık cunku. cektiği beğendiği mobilyaları ailesine de gosteriyor haliyle fikir almak acısından. bugun teyzemle konuştuğumda bana nişanlımın annesinin bu durumdan rahatsız olduğunu belirtip ayrıca da onların evinin yakınında bi yerlerde ev tutmamızı istediğini soylemiş, eğer onlardan uzakta bi yerde oturursak her gun gelip gidemezmiş. teyzem de onceden her şeye saygı duyduğunu soyluyordun niye şimdi boyle soyluyorsun diye sorduğunda da ben saygı falan duymuyorm oğlumun benim yanımda bi yerde oturmasını istiyorum demiş. mobilya mevzusunda da bizim mobilyaları beğenip nişanlımında gidip bakması cok zoruna gitmiş sanırım mobilyaları ona sectireceğimizi falan duşunuyordu. nişanlımın yanında bunları konuşamıyor cunku nişanlım annesini benim hakkımda konuşturmuyor ve teyzeme de aman oğlum duymasın biz bunları ikimiz birlikte oturup konuşalım demiş. ben nişanlıma ailenin yakınında bi yerde oturmam demiştim cok oncesinde ve o da kabul etmişti bunu, bu arada nişanlımın annesiyle bi sorunum olmadı şimdiye kadar fakat yuzume gulup arkamdan boyle sanki oğlunu ben dolduruyormuşum gibi konuşması beni uzdu acıkcası ve bunları duyunca ona karşı eskisi gibi samimi davranabileceğimi sanmıyorum ama yuzune gulup de arkasından atıp tutmak istemiyorum.

bu durumda ne yapmalıyım arayıp neden teyzemle bu şekilde konuştuğunun hesabını sormalı mıyım yoksa hic peşine duşmesem mi bu mevzunun teyzem de sen karışma sen kotu olursun bırak nerde tutuyorlarsa tutsunlar evi dedi icimden arayıp hesap sormak geliyor ama nişanlımın arada kalmasını istemiyorum. ne yapmalıyım?