Merhabalar sevgili uyeler. Sizinle başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum bu aralar kafam biraz karışık ve farklı bakış acılarına ihtiyacım var.
Ben 6 aylık evliyim ve derdim eşimle ilgili. Son zamanlarda bana karşı kaba ve hakaretlerinden bunalmıştım sık sık bu ve ilgi eksikliği nedeniyle tartışıyorduk boşanma lafları artık kolayca ağıza alınır olmuştu. Son tartışmada yine basit bir soruma beni aşağılayarak cevap vermesi uzerine sinirlendim. Zıtlaştık. Kolundan tuttum o da buna sinirlenip kollarımdan tutup yatağa attı ustume cıkıp yuzume bağırarak art arda 'seni oldururum' dedi. O anki yuz ifadesi cok korkunctu işi dolayısıyla evde silahı var ve cok kolay ulaşabileceği yerdeydi. Her gun yaşanan olayları hepimiz biliyoruz ne yazık ki. Cok korktum tabi hemen polisi aradım şikayet ettim polisler geldi bir yandan beni şikayetimden vazgecirmeye calıştılar ama ben hayır dedim sonra kollarımı sıktığı icin darp raporu alındı. Karakola gittik ifadelerimiz alındı. O arada hic konuşma gecmedi aramızda. Memur bana uzaklaştırma istiyor musun dedi ben de evet dedim. 1 hafta sonra emniyetten aradılar uzaklaştırma kararı sozlu uyarıya cevrilmiş. O zamana kadar hic goruşmedik.
O gun durumu bilen arkadaşlarımız bir araya gelin kendini guvende hissetmiyorsan bizim evde goruşun ayrılma kararı alıyorsanız da yuz yuze goruşun dedi ve onu davet ettiler. Ama bahane uydurdu ve gelmedi. Bu beni daha cok sinirlendirdi ve bu kadar umursamaz davranan adamla benim de daha fazla uğraşamıycamı ve boşanma davası acacağımı soyleyerek ayrıldım.
Eve gelince valizlerimi tum eşyalarımı toplayıp sabah evi terk ettim. Anahtarı da kapıcıya bıraktım. Evden ayrıldığımı soylemek icin arkadaşına mesaj attım o da boşanma davası acacağını soylemiş sadece. Bir haftadır ailemin yanındayım. Ailesi aradı ne olduğunu sordu ben de oğlunuza sorun dedim sen anlat kim haklı karar verelim dediler ben de kimin haklı olduğu değil onemli olan o zaten kararını vermiş konuşmak istiyorsanız babamla konuşun ben konuşmak istemiyorum dedim. Bana oğlumuzu evden kovmuşsun dediler. Halbuki o kararı polis cıkardı hic bir sucu olmasa oyle bir şey yapamazdım. Ama ailesi ve kendisi hep kendini haklı bulduğu icin bana suc atmaya kalkıştılar. Sistemden bakıyorum acılmış bir dava da yok. Resmen kucuk cocuk gibi inat ediyor 'bana ne sen beni evden attırdın herkese rezil ettin seninle konuşmıycam işte, boşanıcam' . Kimse hatasız değildir ama o kendi yaptığı şeylerin farkında değil gibi davranıyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Lutfen neden katlanıyorsun hala bu adama deyip linclemeyin biraz da uzun oldu icimi dokmek istedim. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda farklı yorumlarınız bekliyorum, şimdiden teşekkurler