Samsung i9500 Galaxy S4 Black Edition: Samsung i9500 Galaxy S4 Black Edition Fiyatı | Hepsiburada
Bu iki urun telefonu aynı mı?
Bu arada Asus ve LG ile başlayan maceram Samsung ile son bulabilir cunku fiyatı ve ozellikleri cok iyi. İnternet yerine cevremi sorgulamaya başladım. G3 kullananlar memnun ama ısınma sorununu cok soyluyorlar. Şu an 1.450 civarlarında bir fiyata sahip yaklaşık. G3 Beat'ı duşunduğumde ise ozellikleri yetersiz geldi ama kullanışlı ve şık bir telefondu.
Sonra Samsung S4'un 1000 TL ye yakın bir fiyata ulaştığını duydum. Ozellikleri de iyi... Kullanan 2 arkadaşıma sordum gayet memnun kaldıklarını soyledi. Bir bucuk sene kullanan arkadaşım telefonda ilerliyen zamanlarda takılmalar olduğunda acılırken 3 tuşa basarak format atıldığını ve ilk aldığın gun gibi olduğunu soyledi. Takılmaların gecici bir problem olduğunu gordum boylelikle...
Sanırım Samsung S4 alıcam. Fiyat ve performans olarak Mayıs sonuna kadar gundem değişir mi bilmem ama yaşadıklarımı araştırmalarımı bire bir aktarmaya calışıyorum. Sizinde bu konuda ki fikirlerinizi almak isterim tekrardan.
Eklemeyi unutmayayım. S4'un kamerasından da gayet memnun kaldım. Gerek on gerek arka kamerasından...
1. Samsung S4 hakkındaki fikirleriniz neler? Onerir misiniz? Nedeni?
2. Bu ilk başta verdiğim 2 link aynı telefon mu? Sadece şekilleri mi değişik?
3. Yukarıda ki 2 urunde de Hepsiburada bu kılıfları hediye ediyor. Eğer 2. sorunun cevabı "onlar aynı telefon sadece şekilleri farklı" olacaksa benim tercihim Black Edition olacaktır. E hali ile verilen kılıfların rengi ve şekli telefon modeli ile uyumsuz olacaklar. Ne yapmalıyım bu konuda...
4. Telefonun kamerasının dışarıda olması bir sorun yaratır mı? Masaya koyduğumuzda camının cizilme olasılığı bir sorun teşkil eder mi?
Ek bilgi: S4 alırsam alacağım ekran koruyucu bu olacak.