Kızlar bilmiyorum daha onceki yazılarımı okuyan da vardır ama uzunca bugune kadar olanları anlatmak istedim dun actığım konuda hatalı bulundum evet bende farkındaydım bunun şimdi anlatayım
Eşim iş kuruyor ve ben yaklaşık 4 aylık hamileyken eşimin 17 yaşındaki erkek kardeşi geldi bizde kalmaya başladı destek oluyor abisine tamam dedim ama butun olanlar ondan sonra oldu kardeşine bişey dediğim yok sorun eşimde bi değişmeye başladı bi sure iyi bi sure agrasif doğumdan sonraya kadar geldik lohusayken hic ilgilenmedi benimle varsa yoksa kardeşiyle oyun eglence bebeği sevdi yeri geldi ilgilendi ama beni yok saydı 4 gunluk lohusayım yemek yaptım neden corbayı kaseye koymadın diye sesini yukseltti bende bozulunca gonlumu alma cabaları bunun gibi birsuru olay yaşadım hep ağladım yalnız hissettim kendimi bu kapanmada kardeşi koye gitti ailesinin yanına o zaman normale donduk herşey guzeldi eşim virus oldu canla başla baktım ona bişey olmasın diye vitaminine kadar duşundum onun karantinası bitti 3 gun gecti kardeşi geliyordu ben virus oldum bugun 4. Gunum ve dun bi tartışma yaşadık eşimde kardeşide dukkanda kalıyor eve gelmiyorlar dun eşim geldi gunduz herşey iyiydi derken beni sabit numara aradı banka numarası daha oncede konuştım tanıtım vs acmayınca şuphelendi birsuru kavga kıyamet gittikten sonra telefonla konuştuk bişey karıştırıyorsan oğrenirim cocuğun yuzunu bile goremezsin bi laflar fln akşam goğsum cok ağrıdı bunlara ragmen aradım eşimi ben doktor değilim doktoru ara dedi duşunebilyormusunuz yıkıldım neyse bugun annemi aramış annem bilmiyor tabi anlatmadım ebru bi işler ceviriyor bankayla ilgili onu tum herkesin icinde rezil edicem demiş ailem dururmu hemen beni aldılar bebeğimde annemdeydi bulaşmasın diye bırakmıştım onu icim acıya acıya neyse annem sen hem virussun hem lohusasın yapayalnız kalamazsın diye zorla getirdi annemde babamda teyzemde nerden incindiyse ordan kopsun bu zamanda yanında olmayan bi daha da olmasada olur diyor şu duştuğum duruma inanamıyorum resmen coktum eltimi aradım ablam gibidir abisine diyim arasın mı boyle olmz diyor yok dedim bende bu olayları yazarken bile ayrılığın doğru olduğunu gorebiliyorum ama işin icinde olunca hic kolay olmuyor bu arada bankayla ondan gizli hic bir iş yapmadım