Iyi akşamlar hanımlar .Daha onceden yazmıştım . Bilirsiniz beni . Eşim 17 Eylulde vefat etti. Ben iki gun oncesine kadar iyiyim ya ben yikilmam tmm sakin modundayken iki gun once bir atak geldi. Sabah beşe kadar oturdum ağla dedim icini dok ağladım sabaha kadar. Bilmiyorum niye oldu. Ama ciddi anlamda yorulmuşum. Cok ozledim . Herşeyini sesini mimiklerini bakışını esprilerini sitemlerini kavgalarimizi bile. Hala kokusu var kıyafetinde. Olumden cok korkan ben sanki hayırlı bir analım varmış gibi olum guzel gelmeye başladı . Birşey demeyin nolur oğlum da cok guzel farkındayım ve biriktiriyorum ozlemimi vuslat mizana kaldı. Sabrımın mukafatı cennnetimin anahtarı olacak belki de . Bana hic goruşmediğim sadece denk geldiğimde merhaba diyen arkadaşlarım başsağlığı dinlemediler. Beklemiyordum zaten de . Gecenin ikisinde gecen mesaj atmış buldumcugun biri merhaba canın nasılsın hadi dedim heralde başsağlığı dileyecek iyiyim sen nasılsın yazdım tşk tatlım iyiyiz şukur bebeğimin annniskosuyum cocuğuma bakıyorum yazmış ve bu kadar benim anlamadığım ben bu insana hic birşey yapmadım gercekten mahalleden cocukluk arkadaşı bu kadar selamlasmamiz dahi kalmamış hani bekarken gittiğimde AA merhaba . Eşini kaybetmiş bir insana boyle davranilirmi hani ben ona bunu yaptıracak ne yapmış olabilirim hic birşey. Sonra komşumuz cuma gunleri ozellikle yetimlik ve dullugun Allah katında derecesini gosteren sanki arayıp ozellikle yaparmış gibi dini hayırlı cumalar resimleri ben anlamıyorum yaramı deşmek neden resin yoksa yazı yoksa video. Hani uzuntumumu hafifletmeye calışıyor. Ben de gak edince canıma uzuncaaa bir yazı yazdım durumuma koydum. Arkadaşım aramış ne oldu ay kime atar yaptın ki bu tipler beni geriyor hani yazarım yada başkası yazar kimseye sormam ben niye yazdın diye. Eski arkadaş dost yazmışsın hahahhayt diye icten bir kahkaha attı ve ben yine o lanet huyum yuzune cok mu komik diyemedim. Ama icimde fırtına kopuyor desem ne olacak kimseyi alttan almamam ve beni insanların biraz anlayışla karşılaması gerek diye duşunuyorum. Ama nerden bu dediğim son arkadaş fa aramadan bir saat once mesaj atmıştı. Pijama var alırmısın bide bu var yazmış fantezi gecelik sonra eltine goster yazmış on dk sonra dank etti heralde. Benmi Ince duşunuyorum. Insanlar mi acımasız . Sosyal medyası kapattım . Eltim de daha Ince yapmasına rağmen yine eşi hakkında olsun varlığı yeter dedi bu sefer benden onay bekledi demi gulteni diye . Nispet değil duşuncesizlik diye duşunuyorum. Neyse cok ozluyorum ben yaaa hepsi ne ederse etsin . Yine gorurmuyun ki ruyamda bugun dun dedi ki aramadın beni hic heralde dua istedi . Burnumda bir sizi boğazımda bir yumruk. Rabbim mumin kulllarina canları alınacağı zaman en sevdiği suretinde gonderilmiş Azrail A.ş mi bana eşim tutar elimden gotururum ki. Duşunuyorum cennet de ben eşim oğlum .. Yuzumuz yok ama Peygamber Efendimizin yakınında hani yetimimizn hatrına . Olur mu ki yetimi deruhte eden ile yanyanayiz demiş ya ya olursa. Oda beni istermi acaba eşim. Rabbim yardım et...