İyi akşamlar hanımlar Ben kamu personeli olarak calışıyorum. Benim mesleğimle ilgili Almanya surekli alım yapıyor. 5000 euro gibi bir maaş veriliyor. İleri derece de dil şartı da aranmıyor, mesleğimizin derneği orta dereceye kadar dil eğitimini ucretsiz verip yolluyor gitmek isteyenleri. Aslında ciddi olarak duşunuyorum şimdiki maaşımın nerdeyse on katını kazanacağım,birikim yapabilirsem burda bir ev alırım donmek istersem de donebilirim. Asıl mesele şu ki gozum cok korkuyor Ailemden hic ayrılmadım bugune kadar ki yaşadığım ilceden bile ayrılmadım. Doğduğumdan beri buradayım, butun akrabalarım her şeyim burda. Oraya gitsem yalnız kalacağım,gezen tozan arkadaş edinebilen birisi de değilim. Evden işe,işten eve yapacaksam cok bunalırım. Ama maddi olarak bakarsam cok mantıklı,daha once ziyaret amaclı gitmiştim ama bu seferki cok farklı. Siz olsanız ne yapardınız gidersem nasıl zorluklarla karşılaşırım,kalırsam pişman olur muyum yardımlarınıza ihtiyacım var
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.