Bir suredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragoz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara ozendim durdum. Ama ne bu ne de bundan oncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan oncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım gecen yıl biraz birikim yapıp Eylul ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Buyukşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobuslerde surunuyoruz. Gecen otobus gelmediği icin yarım saat gec kaldım olsun canım onemi yok diyor

Beni paragoz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben oduyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sozde ama alma o kadar pahalıya kacma dedim. Ben onun gozune hitap edeyim diye saca makyaja parfume tonla para dokuyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.