Selamlar herkese. İlk defa uye oluyorum buraya. Umarım derdime derman olursunuz.
2 sene once işe başladım ve bu sene bizim birime benden 4 yaş kucuk bir erkek geldi. Cok yakışıklı alımlı bir tip değil ama kibarlığından saygısından diksiyonundan etkilendim galiba. Ve zamanla da aşık oldum ona. Bana ilgisi yok gibi. Ama bir şey sorunca cok saygılı cok ilgili davranıyordu. Tabi ben bunu kendi uzerime alındım ama herkese boyle davrandığını gorunce biraz yanılgıya duştuğumu anlasam dq iş işten gecmişti.
Bana gelince bunu kesinlikle ovunmek icin demiyorum ama bakımlı guzel sayılacak bir kadınım. Arada bu arkadqşla sohbet etsek de hicbir zaman ileri bir boyuta taşınmadı. Bne de yapı gereği pek belli edemem ilgimi. Boyle boyle 1 yıl gecti gitti.
Gecenlerde fark ettim ki numaramı silmiş. Ve sadece benim numaramı. Normalde aynı birimde calıştığımız icin birbirimize işimiz duşer o yuzden kimse kimsenin numarasını silmez. İlk başta anlam veremedim dedim heralde telefonunu değiştirdi herkesin numarası gitti ya da başka bir şey oldu. Ama bir kadın arkadaşımdan tesadufen oğrendim ki onu silmemiş. "x de WhatsApp durumunda şunu paylaşıyor devamlı daha dun paylaşmış mesela siyasi goruşu şu" gibi bir şey soyleyince emin oldum. Ve tabi onu beğendiğimi de kimse bilmiyor.
Acaba neden beni silmiş olabilir. İşle ilgili mesaj atmama rağmen sonradan da kaydetmedi ayrıca. Ne olabilir sizce?