Merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim cocuğum yok. Ekim ayında tesadufen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gordum. Başka kadınlada fotosunu gordum eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme cektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi duzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gun icimden bir ses kendi evime gitmemi soyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gorduğum kadınla eşim eve geldi tabi odadan cıktım gorduler beni eşim kactı felan cirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve goturdu tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tum eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan actı actığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hÂl ne ayrıldık ne de birleştik hÂl annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hicbir icraati yok. Bana sen benim icin dunyanın en değerlisisin diyor ozluyorum felan diyor. Ben artık gercekten cıkmazın icindeyim. Hayatında hÂl biri var mı diyorum annesinin olusune yemin ediyor ki annesine cok duşkundur. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk icin cabalıyorum univ mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gozunun icine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri cektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya calışıyor? Allah aşkına dışardan bir goz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Cok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız cok mutlu olurum.