Merhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gun konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gucumuz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat gec ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha sonra bende elini tuttum parmaklarını yani. Sonra hızlı olduğunu duşundu. Mesajda opucuk kalp vs atınca bende samimi buldum Hoşlantida olmuştu icimden geldi yaptım. Sonra da kendime kızdım neden yaptım keşke biraz daha ağırdan alsaydım diye duşundum..
Sonuc olarak 20 gun surdu ve bitti. Bitişi bu yuzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.

Ee evlilik vs konuş mesajda sonra opucuk kalp at bunları yaparken bisey yok ben oyle yaptım diye mi kotu oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.

Ha bu arada her şey cok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi actı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gosterdi. Kendi kendime gelin guvey olmadım. Anlamadim yani.