2 aydır flort ettiğim biri var. Bir kez goruştuk daha sonra konuşmaya başladık. Aramızda mesafe var ama 2 hafta sonra gelicek 15 gun kalıcak. Henuz birbirimizi yakından tanımadığımız icin bir şeylerin adını koymadık. Muhtemelen geldiğinde daha net olucak. Ancak her gun konuşuyoruz duzenli olarak sadece şu an adı yok bir şeylerin. Yani sevgili gibi konuşuyoruz neredeyse gunluk birbirimizi haberdar ediyoruz, canımlı cicimli. Sadece sevgilim demedik henuz birbirimize
Ve benim daha once bir kurstan tanıdığım bir arkadaşım var. İlk tanıştığımız zamanlar benimle flort etmek istemişti, ben de arkadaş olduğumuzu soyleyip kapattım. Tamam dedi ama arada sırada konuşuyorduk.
Daha sonra gecenlerde buluşalım dedi. Benim de cok fazla arkadaşım yok cıktım buluştuk, o gun ve bugun iki defa buluştuk.
Bugunku buluşmamızda konuşma olarak da yakınlık olarak da flort eder gibi davrandı. Bir kac kez sarıldı ve elimi tuttu ve ben engel olmadım. Cunku aniden oldu ve oyle gelişti. Daha sonra elimi bıraktım falan ama yine de vicdanen rahat hissetmiyorum . Bu raddeye getirmemeliydim .
Şimdi ben ne yapmalıyım? Aldatmış mı sayılıyorum..
Bu olanları flort ettiğim kişiye soylemem gerekiyor mu? Ya da direkt bitirmem mi gerekiyor. Yoksa bir şeylerin daha adı konmadı deyip kapatmalı mıyım, yani dert etmemeli miyim