Kızlar bugun kayınvalide aradı ben kahvaltı ediyordum iki kez aradı kahvaltım bitince tam 10 dakika sonra dondum 3 saat sonra eşim aradı konuştuk sonra annem sana ulaşamamış dedi ben de acıklama yaptım.
Bundan 5 ay once de adetim gecikti hamileyim sandık sonra adet oldum o gun uzuldum bilirsiniz kaynanam aradı acmadım hem adet sancısı hem hevesim gitti diye anneme soylemiş acmıyor felan diye.
Sizce eşime bilincli mi soyluyor merak mı ediyor bir şey mi oldu diye ama bunu genelde yapıyor ben de eşime hep acıklama yapıyorum.
Ve son sorum eşimin 1 hafta izni var annemlerde, kaynanamda bize 1 saat uzak ve duşuk riskim var konulardan bilirseniz eşim annemde de kalalım diyor ama ben de annemle kalmak istiyorum nazım ona gecer bilirsiniz ve cok idrara cıkıyorum artık

Ve başkasının ayıptır soylemesi lavabosuna girince biraz tiksiniyorum elimde olmadan gercekten. Ne onerirsiniz, kendinizi benim yerime koyar mısınız bu arada sacma yapım gereği sinirlenince ağlarım kaynanam bir şey soylese veya kendi ailem kırılınca susuyorum bunu aşamadım..