Ben daha once de konu acmıştım eşimle ilgili 2 sene once kaynanamla beraber oturuyorduk o zaman sorumsuzluğu dan ve bazı yanlışlarından dolayı evi terkedip babamın evine gelmiştim sonra ona şart koştum bize ayrı bir ev tutacaksan ve bundan sonra gecindirebileceksen donerim dedim ortada bir cocuk var diye şans verdim babamlarda 4-5 ay bekledim sonra ev tuttu ama sonra ne kirayı doğru duzgun odedi ne de faturaları bir de eşyaların borcu da duruyo sonra bir gun evde doğalgaz kesildi beni annemlere yolladı bir hafta icinde halletmeye calışıcam dedi sonra geldim ertesi gun bana diyo 3 haftayı bulabilir ondan sonra uc hafta geciyo bana diyo 1 aya hallederim sonra gun geldi bayramdan sonra hallederim dedi bayramdan sonra bana diyoki ev sahibi evi başkasına verecekmiş bizi evden cıkartıyo Haziran sonuna kadar ev bulmam lazım yani beni oyle 4 aydır oyalıyo ben ona bundan sonra guvenmediğimi acık acık soyluyorum devam etmek istemediğimi de soyledim ama o halen anlamıyo diyor ben ne yapmışım ya sizce benmi abartıyorum siz olsanız ne yapardınız?