Yakın arkadaşım aynı zamanda kuzenim olan biri var.Kocası tam bir angut hicbir şeye yaramıyo benim dahi her şeyime karışıyo misafirlige geliyolar hic utanmadan sikilmadan yemekte tavuğun yanına pure falan yaptırıyor.Yemegi hazirlamisim bitirmisim bi guzel sofra kurmusum sofrada kalk sunu yap falan diyo.Bu bi ornekti,coğu zaman boyle angut davranıyor 11 yaşındaki bi cocuğa buna az yedirin kilo versin ayı olmuş falan dedi dun.Kuzenim nasıl ona aşık anlamıyorum adam kaba saba,yakışıklı değil,statu sahibi olsa neyse..o da degil,zeki degil komik degil..kuzenimle de hep kavga ediyolar kız kahroluyo gercekten benim kuzenim her zaman okulun en guzel kızıydı sulalenin en yetenekli kişisiydi şimdi bi angut icin kendini heba ediyor.Esmer,yeşil gozlu uzun boylu 90 60 90 kız şu angut icin vajina estetiği olmuş cıldırmak uzereydim duyunca cunku zaten kocasının borcunu odemekten paraları kalmadı..alışverişe cıkıyoruz kocasını duşunuyo o ne der hmm o boyle koyu renkleri sevmez ki falan diyo.Kızlar cidden bunu kendinize yapmayın tamam aşk dersiniz bilmem ne dersiniz ama sonradan pişman olursunuz şimdi boşanmak istiyo adam ama kız istemiyo cok bağlandım diyo cıldırcam ya