Konularımı takip edenler bilir ama ben yinede bilmeyenler icin bir kez kısa ozetlemek istiyorum...
İki yıldır evliyiz eşimle severek aşkla evlendik...aramızda yaş farkıda var 11 yaş kadar... Bu sene bebeğimiz oldu... Başta aşkla bakan gozler artık bana karşı bulut kaplı...anlamıyorum ne yaptıysam anlamıyorum...altdan aldım sineye cektim olmuyor...ilgi sıfır...cinsellik haftada bir... Belli olmuyor hic... Gelip sarılma yok opme yok iltifat yok tamam oncedende cok yoğun yoktu ama şakalar yapardı muhabbetimiz vardı şimdi oda yok o konuşursa olur ben konuşursam rahat bırakılmak istiyor... Artık saygısızlığa gidiyor bu durum kapa ceneni dedi bana bende bunu unutma dedim yattım tum gun ona ters davrandım ters davrandıkca o bana kaf atıyor umursamadıkca o ilgi veriyor ama bende ilgisiz bir yapıya sahip değilim catlayacak gibi oluyorum... Birşey konuşmaya başlasam hep bahaneymiş gibi geliyor bana artık...ben hediyesnde değilim ama şoyle birşey oldu... Doğum gununde hediye aldım babalar gununde hediye aldım evlilik yıldonumundede aldım bana evlilik yıldonumude bırakın hediyeyi nice yıllara bile demedi... Resimde gulmedi... Ben sevgiye cok acım ve şuan cok mutsuzum.... İlgisizlik sevgisizlikten olebilirim icimi kemiriyor resmen... Beni ağlarken gorduğunde mesela onun yuzunden yanıma gelmez hicbirşey yapmaz ama başka şeye ağlayayım sarılır felan... Benim icin cok buyuk bir konu cok acı cekiyorum hep dalıp gidiyor eşim bakıyor oyle duvar boş boş icimden geciyor ne duşunuyor diye mutsuz mu diye ben cok takıntılıyım bide..