İyi gunler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yuzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini cok seviyor, hastalara karşı da cok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı icin de sıkıntı cıkardıkları icin teyzesine cok uzuluyor. Bundan oturu de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan cok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak icin sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru duzgun bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu sure belki daha da uzayacak. Kendimi cok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaclarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim cocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden once anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı kucucuk evde ust uste yatardık, evlenmeden once bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yuzunden. Eşim bu konuda cok dert yanarken, kızarken kendisinin boyle birşeyi bana sormadan veya eşini duşunmeden soylemesi beni uzdu. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu soyles3m bana cok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kacıyor tek oğlu. Cok uzgunum ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.