Merkezi, iyi bir yerde kendimize ait evimiz var. Temeldeyken almıştık aldığımızdan beri hicbir sorun, sıkıntı olmamıştı cok şukur. Ta ki birkac yıl oncesine kadar. Evimizin altındaki dukkan olarak kullanılan yere bir yiyecek mekanı acıldi. Gercekten de iyi işliyor yol uzeri olduğu icin. Ancak sorun şu ki orası acıldığından beri evde inanılmaz bir bocek salgını başladı. Nasıl desem boyle alıp atılacak tarzda da değil. Gorunce korkunc, mide bulandıran cinsten. İlaclıyoruz, surekli temiz tutuyoruz gene gecmiyor. Yağ boceği diyor gorenler. O yuzden alt kattaki mekandan dolayı olduğunu duşunuyoruz. Apartmanda komple herkeste var. İlaclama yapmıyorlar mi bu şekilde olması normal mi bilmiyorum. Ya da her evinin altında yiyecek icecek mekanı olan bu sıkıntıları mi yaşıyor yaşıyorsa boyle bir rezillik olabilir mi onu da bilmiyorum.
Bununla ilgili ne yapmak gerek gercekten temizlik ve hijyene dikkat etmedikleri icin mi boyle gerekiyorsa denetim icin nereye girişimde bulunmaliyim onerilere acığım.
Gercekten evi satma noktasına geldik. Şimdiden teşekkurler.