Selam Kk uyeleri,
Oncelikle konu fake falan demeyin isterlerse adminler onceki kullanıcı adımdan ve konumdan tespit edebilirler. Onceki konumu anlatmayacağım kısaca bahsedeyim tanınmamak icin yeni uyelik alıp aldatıldığımı anlatmıştım ve aptallık edip affettim herkes konu face dediği icin kapanmıştı konum her neyse şuan yine birşeyler hissediyorum bu yuzden sadece tavsiye ve yardım istiyorum artık doğru karar veremiyorum .
-Şuan bebek bekliyorum evet istedim bu bebeği ama ben hic unutamıyorum yaşadıklarımı ve cok buyuk vicdan azabı cekiyorum bu bebeğe bunları yaşattığım icin cunku cok stresli geciyor hamileliğim, eş kişisine ben hep şupheyle yaklaşıyorum artık ve hayat boylede gitmiyor kendime zindan ediyorum ve bebeğe zarar veriyorum.
-konuya gelecek olursak evet affettim ve şuan yeniden birşeyler seziyorum. Kac defa boşanma aşamasına geldik ama hep ozur diledi kendini ispatlamaya calıştı en son aileler girdi araya tabi ailelere aldattığını soylemedim affettim diye soylemedim ama en başta soyleseydim şimdiye coktan bitecekti ve bu benim en buyuk aptallığım.
-eş kişisi iş yerinden biriyle yazışıyor oyle hissediyorum ama daha mesajlarda oyle birşey gormedim hep siliyor o kişiyide sessize almış whatsapptan yani telefonuna mesaj geldiğinde gormuyordum tabi birşeyler sezdiğim icin baktım ve tek mesaja denk geldim o da gayet normal bi mesajdı ama oncesinde sohbet edilmiş ve silinmiş.benim hatam beklemeyi bilmiyorum kızlar delil toplayıp sabredemiyorum hemen hesap soruyorum 2. Aptallığımda bu. Oysa beklesem birşeyleri bulacağım ama hesap sorunca hemen kılıf uyduruyor bağırıyor cağırıyor ağlıyor konu kapanıyor kendince ispatlamaya calışıyor inanmış gibi yapıyorum ama yok olmuyor. İcim almıyor artık.
- eş kişisi telefon veya teknolojik şeyleri cok iyi biliyor baktığımı anlıyor ve cok temkinli davranıyor gibi şimdi sizden isteğim nasıl bir yol izleyeyim bana akıl verin bu sefer affetmeyeceğim sessiz sedasız boşanma davamı acacağım. İşim var cok şukur mesleğim iyi birikmiş param var bebeğime kendim cok iyi bakarım.
- beni yargılamadan yardım edin akıl verin lutfen ben zaten biliyorum buyuk bir aptallık yaptığımı bundan sonrası icin hayatımı kurtarmam gerek.
-Kelime yanlışları ve anlatım bozukluğu icin ozur dilerim hızlıca yazmak zorunda kaldım uyku tutmadı eş kişisi uyuyor gelmeden yazayım diye.