Herkese merhaba. Cozemediğim bir sorunu yine burada yazmaya karar verdiğim bir donemdeyim. Eşimle cok severek ve zor şartlar altında evlendik fakat evlendiğimizde bu değişti sanki. Evliliğe mi uyum sağlayamadı bilmiyorum bana danışmıyor bir şeylerde karar alırken. Araba almaya karar verdik bana sormadan araba da pazarlık yapmış hic bu marka model olur mu demeden. Hadi dedim neyse arabadan cok anlamıyorum boyle olsun.
Gecenlerde de anneme gittiğimde beni almaya arkadaşı ve arkadaşının arabasıyla geldi. Bizim araba nerede dedim başka bir arkadaşına vermiş gunu birlik hemde bana sormadan. Bende tabi sinirlendim ağzıma geleni soyledim. Arabayı alırken en başında soyledim bana sormadan sakın sağa sola vermeyeceksin diye o da bana tamam dedi.
Eşimin eli cok acıktır her konuda bu yuzden en başında sağa sola vermeyeceksin dedim. Yanlış anlaşılmasın acil bir durum olsa versin okey ama adamlar gezmek icin araba almışlar eşimden boyle bir şey olabilir mi? Ben kimseden gezmek icin araba istemedim bugune kadar.
Gunlerdir konuşmuyoruz şiddetli tartışmadan sonra. Şimdi ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım? Asla geri adım atmayı duşunmuyorum ben cunku taviz vere vere bu hale geldik bir şeyi sormamayı alışkanlık haline getirecek diye korkuyorum.