Herkese merhabalar, bir derdim yok aslında. Başlıktan konu zaten anlaşılır. Tabii, boyle tuzu kuru yazdığım anlaşılabilir, ancak ben de ne zamandır "bu insanla ilişkim nereye gidecek? gercekten arkadaşlık surdurebilir miyiz?" diye cok duşundum. Ulaştığım sonucta ise onunla konuşurken hicbir şey hissedememem, telefon konuşmalarımızın en az yarım saat surmesi ve o surenin buyuk bir coğunluğunda benim dinleyici olmam, meşgul zamanlarımda yakalarsam telefonu acmam, ancak "ya ben aradım ama musait miydin" diye asla sorulmaması, onun 8 yıllık arkadaşıma aldığım hediyeyi "bana da alsana" diyerek istemesi (ki, aldığım hediye pahalıydı biraz), başka bir arkadaşımla buluşmaya gittiğimi sosyal medyadan oğrendiğinde bana gorduğu fotoğrafı ss atıp "ben de başka insanlar gibi beni ektiğini soyluyormuşum " yazması (hayatımda hic kimseyi ekmedim) gibi faktorler etkili oldu. Zaten 2019 Eylul'unde işyerinde tanışmıştık, aynı ortamda calıştığımızdan mutevellit okul dışında da vakit gecirmeye başlamıştık ama cok az. Pandemi araya girdikten sonra iki veya uc kez buluşmuşuzdur. Ama iletişimimizin buyuk bir coğunluğu mesajla devam ediyordu. Gelgelelim, aylardır telefonla bile goruşmediğim başka biriyle buluşmama imalarla tepki veriyor. Sanki ben onun erkek arkadaşıyım ve kendisine haber vermeden PS4 oynamaya gitmişim.
Yoruldum artık hanımlar... Arkadaşlıkta bile mesafeye onem veririm, yoğun iletişim bana gore değil ve karşı tarafın da bunu az cok anlamış olması gerekirdi. Coğunlukla o bana ulaşmaya calışıyor ve ben uzuluyorum, cunku bir arkadaşlıktan beklentilerimiz uyuşmuyor ve hÂl oldurmaya calışıyor belki. Bir de zamanımızın buyuk bir coğunluğu ayrı geciyor, dolayısıyla o iş arkadaşlığının da uzerinden cok sular aktı, bende devamı gelmiyor. Ona kırıcı olmadan (ki, her halukÂrda kırılacak) nasıl bir konuşma yapmalıyım? Sizin bu yondeki deneyimleriniz nasıldı? Bana lutfen "ortadan kaybol, numarasını sil, engelle" gibi onerilerle gelmeyin, isteseydim yapardım. Şimdiden teşekkurler.