Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum bazen cirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu gorumce beni de buldu malesef seni alışverişe gotureceğim dedi alışveriş yerinde uzerinde para var değil mi bende yok dedi odemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden cıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya calışıp yuzume yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni cok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye soylenip soylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkac defa yalanlarını yakaladım, uzerine de benden surekli para, eşya, cicek vs istiyor, duğunde gelinlik giymek istiyor, uzerine de her şeyime karışmaya calışıyor icten ice kin besliyor bana. Hicbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama kusluk olmasın diye bir şey diyemiyorum. Uzerine ustluk ortalıkta ben ablayım ben buyuğum bana saygılı olacaksınız elimi opeceksiniz havasında gorumcesi ona ne yaparsa ne soylerse bana aynısını soyleyip yapmaya calışıyor cok muzdaribim yardım edin
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.