Merhaba herkese,
2021 gelinleri konusunu takip ediyordum birden duygulandım ve uye olup yazmak istedim.

Ağustos ayında evleneceğim kısmet olursa Niye duygulandım bahsetmek istiyorum. 2 yıl once cok zor bir donem gecirdim babamı kaybettim. O zamanlar hayatımda biri vardı. Bana duygusal ve fiziksel şiddet uyguladı defalarca. Ayrılamıyordum cunku benim isteğim dışında bir şey oldu 2 ay kendime gelemedim. Kimseye derdimi anlatamadım bahsetmedim. Dovduğu zaman da yalan soyluyordum cevreme kimse bir şey anlamıyordu. Nasıl dayanmışım bilmiyorum her anlamda şiddet vardı.

Neyse o sıradaki olaylar cok uzun hatırlamak da istemiyorum. Sadece ayrılacağım aklıma koymuştum ama neden arıyordum. Buyuk ihtimalle hic evlenmeyeceğim cocuğum olmayacak bunun icin ağlıyordum. Sonra bir akşam yine tokat yedim, ama cok mutluyum tamam tamam ben hatalıyım dedim, geldim eve ayrılıyorum yazdım engelledim. Sonra bol bol arkadaşlarımla goruştum, psikolojik destek aldım. İlk kez birine bahsettim yaşadıklarımı o kadar rahatlamıştım ki.

Cok kararlıydım, gucluydum. Arkadaş ortamında biriyle tanıştım ama bu sebepten de kabul edemiyordum kacıyordum. Neyse 2 ay sure sonra sevgili olduk her şey o kadar iyiki. Dedim ciddi ilerliyoruz anlatmalıyım kendime soz vermiştim hayatımda biri olursa anlatacağım diye. Ve eskiden olan tum mesajları sakladım biri bana inanmaz diye zorla olduğunu bilsinler diye. Her şeyi anlattım ne mesaj istedi ne de bu konuyu actı bir daha. Sadece bana yapılan bu kotuluk aklına geldikce sinir oldu. Cunku babam olmeden sadece 3 gun once de dayak yemiştim.

Şimdi her gun şukrediyorum. Hayatım artık kotu olacak hep tek kalacağım diye duşunurken, birden tahmin edemezdim yanımda olan kocam olacağını. Allah'ıma ne kadar şukur etsem az.

Ve icimdekileri o surecte kimseye dokemedim o kadar doluyum ki bazen taşıyorum.

Ne yaşadığımızı bir Allah biliyor, ona da şukurler olsun.