Merhabalar.
Boyle bir başlıkta konu acacağım hic aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hic bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay once şuphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu soylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını oğrendim. Daha doğrusu benim rezillik cıkarmamdan korktuğu icin itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu soyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine acıldıklarını, duygusal anlamda cok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hicbir şey yaşanmamış. Ama benim icin hic onemli değil. 17 yıllık evliliğim salı gunu bitiyor ve ben salı gunu onurumu kazanmış olacağım. En cok zoruma giden de binlerce defa ozur dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun cocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim cocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tum detayları ile yazmak istedim ama ona bile gucum yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman cabuk gecsin istiyorum. Ve oğlum icin sağlıklı ve cok guclu bir anne olmak istiyorum.
Lutfen kusura bakmayın. Cok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım icin imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.