Oncelikle Hayırlı Ramazanlar..

Konu ablam. Ablam evlilik yolunda ilerliyor isteme oldu verildi soz oldu. Daha nişan olmadı. Ramazan sonu olacak galiba.
Ablam 98 li enişte bey 86 lı yaş farkı cok fazla. Kuşak farklı. Yani evlilikte sorun olurmu.. Ablam icin endişeliyim. Yani anlaşmak tabiki en onemli olan ama insanın aklı kalıyor.. (Ablam 23 enişte 35)
Daha belki 1 aydır konuşuyor ablam bir arkadaşı vasıtası ile geldiler istediler bi nevi gorucu usulu.. Ama ablam mesajlaşıyor konuşuyor gelip gidiyor oğlan falan.
Şuanlık ablam icin herşey toz pembe. Anlaşıyor onun icin herşey hoş. Ama ileride anlaşmazlıklar olursa diye endişeliyim..

Bu arada zorla bir evlilik değil gorucu dedim de zaten ailem olumsuz bakarken ablam kendisi olumlu baktı. Yani son soz hep ablamdaydı..

Son olarak mesajlarını gordum gecende ablamın. Okumak istemedim hemen cıktım ama bi kac kelime gordum bayağı kac yıllık sevgili modunda konuşmalar. Ablam daha once hic sevgili yapmadı ve her isteyene hayır dedi.. Şimdi kendini kaptırdığını duşunuyorum. Herşey ona toz pembe. İlk kez yaşadığı icin boyle şeyler hevesleniyor. Kac defa dedim abla yaşı buyuk.. Olsun ben olumluyum diyor ailemde dedi ama ablam istiyor. Yani bizde artık karışmıyoruz. Bazı şeyler kader cunku onune gecilemez. Tek duam mutlu olması.

Cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler..