Hamile miyim? "hamile olanlar yardımcı olabilir misiniz?"
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Hamile miyim? "hamile olanlar yardımcı olabilir misiniz?"
-
24-09-2022, 13:22:07Kızlarrr, merhaba... Ben ve eşim ovulasyon doneminde birlikte olduk. İcime tam boşalma olmadı belirli bir miktar oldu. Duşunmuyorduk aslında... Ama yumurtalama doneminden ortalama 3 gun gectikten sonra belirtilerim başladı (tabi ovulasyon donemi icinde de vardı belirtim ancak o fiks olduğu icin yumurta doneminden sonrasını eklemek istedim.) benim kasıklarım cok ağrıyor (yani şoyle bir ağrı hic gecmeyen değil bazen hic yok bazen cok var bazen eğilip kalkınca), midem yanıyor ve ağzımda metalik bir tat var. Kasık ağrısı adetin kendini baş gostermesi gibi olmadan bir gun once ki ağrı gibi... Kasık ağrısı bacaklarıma vuruyor, goğusumun uc ve cevresini koyulaştı ve damarlarım belirginleşti (ama hassaslaşma yok). Yuzumde cok fazla akne baş gosterdi. Kasık ust tabakam belirgin şekilde şişti. Belirlenen adet tarihime 7 ila 8 gun kaldı belim fena şekilde ağrıyor. İştahım pek yok... Cok affedersiniz ama cok gazla gaz cıkarıyorum, cok geciriyorum ve midem cok gurulduyor... Tekrar afedersiniz ama dışkım bir ishal bir kabız şeklinde geliyor acaba hamile olabilir miyim? Belirtiler adet belirtisi ile aynı ama adet belirtisi bu kadar erken olur mu? Test almam ve yapmam icin erken diye duşunuyorum. Kan testi yaptıramam. Lutfen hamile olanlar yardımcı olsun... :/